Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski blog o Smite?

Viriss75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o pomyśle założenia polskiego bloga o Smite? Czy to może wypalić? Co byście doradzili? Może jakieś pomysły na ten blog. Proszę napiszcie co o tym sądzicie.

Opublikowano

Może wypalić założyłem i się pobawię jeżeli chcesz mogę cię dodać jako autora i też będziesz coś pisał:

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Lord Phoenix, nie wiem czy chciałbym czytać posty na blogu od niedoświadczonej osoby, nie zważając na to że jest to szybka kradzież pomysłu Pana z postu pierwszego.

Blog wygląda tanio a zarazem tandetnie, posty też nic nie warte, stylistyka leży.

Podzielam zdanie Endymion'a ;)

Opublikowano

Może wypalić założyłem i się pobawię jeżeli chcesz mogę cię dodać jako autora i też będziesz coś pisał:

xxx
Jezeli link jest nie zgodny z regulaminem i nie mozna stawiac blogow prosze o usuniecie linku a nie karanie.

Nie raczej nie. I tak potrzebowałbym pełnych uprawnień nie tylko autora, aby zmienić niektóre rzeczy.
Opublikowano

Jeśli chcesz mieć profesjonalny blog to napewno nie zakładaj go na blogspot...

nie dałem na blogspot, tylko na blog.pl

nawet przyjemne zarządzanie blogiem tam jest

Opublikowano

Przypominam, że głównym hasłem tego działu jest gra Smite, a nie pisanie blogow. Dyskusji nie ucinam, ale pamiętajcie o tym. ;)

Linków proszę nie umieszczać, bo i tak będę je usuwać. Niestety, wypromować musicie się w inny sposób, niż na MPC. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Blog jest niepotrzebny.

Masz juz glowny portal i forum ktore ma wspolprace z hirez w polsce wiec to Ci nie wypali a przynajmniej nie przebije tego co juz jest aktualnie forum tez tam sie zmienia jak ekipa i jakosc na nim.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...