Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić?

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat odnośnie powrotu do Tibii. Mam swojego 82 knighta. Opłaca się wrócić czy teraz nie ma po co?  Wcześniej 100 - 200 lvl to był coś teraz to jak masz 300 to nikt gz Ci nie napisze :/.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Moim zdanie zawsze sie oplaca, jednak na faccu to jest tragedia, wszedzie boty, jak juz to tylko pacc. Owszem na paccu tez jest pelno botow, ale jest wiecej miejscowek do expienia. Mozesz tez sam bocic.

Powiem tak, pare dni temu zaczalem grac 8 palkiem, mialem na nim 6kk ze starej postaci, to sie obkupilem i ruszylem, ale wiesz co, wytrwalem do 40 poziomu. Dlaczego? Wszedzie boty. A, ze z botami mialem doczynienia to sam postanowilem znow bocic.

Jednym zdaniem, bez bota to nie robota, przyjemnosci z meczenia sie recznie nie bedziesz miec.

Opublikowano

Witam, mam dylemat odnośnie powrotu do Tibii. Mam swojego 82 knighta. Opłaca się wrócić czy teraz nie ma po co?  Wcześniej 100 - 200 lvl to był coś teraz to jak masz 300 to nikt gz Ci nie napisze :/.

@morness

Jeżeli lubisz MMO, w którym gra nie polega jedynie na robieniu questów, tylko na expieniu + taski + questy to polecam tą grę.

Tibia powoli wchodzi na steam, znikną wszystkie boty i wtedy nawet przy 100 lvl napiszą Ci gz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ja gram na 2 kontach na 1 koncie mam knighta do bocenia a na drugim pala  jak coś potrzebuję kupic loguje się na bota i zbiera hajs niestety tam gdzie boci powoli idzie hajs jakieś pomysły? 

Opublikowano

Tibia przechodzi mini rewolucję, więc może się jeszcze opłaca :>

Bez bota nie robota, tak czy siak przy dłuższej mecie = BAN.

Od 1 lvlu wybocilem 280 rp, kumpel 320, na moim swiecie jest pewna gildia, w zasadzie najwieksza, co kazdy bbez wyjatku jest botem, jakos nikt nigdy bana nie dostal.

Lecialy na mnie mass raporty nie raz i co? Nic

ja gram na 2 kontach na 1 koncie mam knighta do bocenia a na drugim pala  jak coś potrzebuję kupic loguje się na bota i zbiera hajs niestety tam gdzie boci powoli idzie hajs jakieś pomysły? 

Pacc, facc?skille, eq? Jaki bot?

Opublikowano

Od 1 lvlu wybocilem 280 rp, kumpel 320, na moim swiecie jest pewna gildia, w zasadzie najwieksza, co kazdy bbez wyjatku jest botem, jakos nikt nigdy bana nie dostal.

facc 65/60 k legi k armor demon shield warrion helmet fire sword

Opublikowano

10k/h to nie jest dużo ale zawsze coś.

Rorc obok Orc Fortress 10k/h wyciagalem tam 50 knightem tylko najgorsze jest sprzedawnie pozniej tych wszystkich gowienek. Potem od 75 z avengerem na corymy venore 8-15k/h profitu prawie ciagle mam tylko dzisiaj mialem 4k/h, bo na tych samych waypointach latal obok mnie jakis 306knight.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@morness

Jeżeli lubisz MMO, w którym gra nie polega jedynie na robieniu questów, tylko na expieniu + taski + questy to polecam tą grę.

Tibia powoli wchodzi na steam, znikną wszystkie boty i wtedy nawet przy 100 lvl napiszą Ci gz.

Boty były są i będą :) Jeżeli stworzą zabezpieczenia zawsze znajdzie się ktoś kto je ominie, Na botów nie ma sposobu.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

facc 65/60 k legi k armor demon shield warrion helmet fire sword

No to za duzo nie zarobisz na facc

gdzie najlepiej zarobic na facc?

10k/h to nie jest dużo ale zawsze coś.

Rorc obok Orc Fortress 10k/h wyciagalem tam 50 knightem tylko najgorsze jest sprzedawnie pozniej tych wszystkich gowienek. Potem od 75 z avengerem na corymy venore 8-15k/h profitu prawie ciagle mam tylko dzisiaj mialem 4k/h, bo na tych samych waypointach latal obok mnie jakis 306knight.

Przypominam, że autor tematu pyta się o coś innego, jeżeli będziecie dalej prowadzić tutaj tą dyskusję, a nie w odpowiednim temacie posypią się warny.

Boty były są i będą :) Jeżeli stworzą zabezpieczenia zawsze znajdzie się ktoś kto je ominie, Na botów nie ma sposobu.

Tak samo można powiedzieć o cracku do windbota - ktoś obejdzie zabezpieczenia, ale czy obejdzie następny patch?

Moim zdaniem jedynie sockety by wytrwały przy steamie, ale to nie odpowiedni temat więc zakończmy to.

Co do tematu, mam jeszcze 1 poradę dla Ciebie.

Jeżeli twoja postać jest na serwerze no-pvp zrób nową na pvp - prawie 0 botów, a nawet jak natrafisz na jakiegoś to czysty zysk bo nie odda Ci jak go zaatakujesz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To ja jednak daruję powrót do Tibii. Mają ponoć boty wyemilinować a gram na serwerze non pvp trochę nudno jest pvp nie lubię. Grałem sobie na Aurorze, napisałem, że ta gildia zgapia nick od innej po minucie już siedziałem w temple. Hlvle przyszły zabić 100 lvl żenada -_-.

close plox.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To ja jednak daruję powrót do Tibii. Mają ponoć boty wyemilinować a gram na serwerze non pvp trochę nudno jest pvp nie lubię. Grałem sobie na Aurorze, napisałem, że ta gildia zgapia nick od innej po minucie już siedziałem w temple. Hlvle przyszły zabić 100 lvl żenada -_-.

close plox.

Wracaj! odpal bota i gotowa już robota :D

Co do "Konca ery botow" To samo mialo być w 2006, 2010 i jest jak jest. Vac? szczerze to nic raczej nie da zobaczcie sobie na cod  mw3 czy inne części co 5-6 gracz ma cheaty a jest tam pro elo elo "vac"

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...