Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy paladyn jest dobry do bocenia ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam zamiar wybocić ale też grać normalnie, ale nie wiem jaką postacią, myślę nad paladynem :)

Co o tym sądzicie ? nie stać mnie na bocenie druida/sorka

Opublikowano

Jak chcesz bocić to tylko knight (nawet jak będziesz przy tym grać).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tak, paladyn jest dobry do bocenia, sam wybocilem ~280 rp.

I to nie prawda, ze tylko knightem na bocie da sie zarobic, palem tez ladnie kasa idzie, ja od 180 lvlu do 280 bocilem na lostach, exp mniejszy ale kasa dochodzila do 50k/h oczywiscie profitu.

Starego palka sprzedalem i teraz boce nowego :)

Aktualnie korzystan z windbota, ale wbije do konca licencji darmowej jakis 65-70 i przenosze sie na ibota.

post-627227-0-30972600-1406558756_thumb.png

Opublikowano

Tak, paladyn jest dobry do bocenia, sam wybocilem ~280 rp.

I to nie prawda, ze tylko knightem na bocie da sie zarobic, palem tez ladnie kasa idzie, ja od 180 lvlu do 280 bocilem na lostach, exp mniejszy ale kasa dochodzila do 50k/h oczywiscie profitu.

Starego palka sprzedalem i teraz boce nowego :)

Aktualnie korzystan z windbota, ale wbije do konca licencji darmowej jakis 65-70 i przenosze sie na ibota.

Gdzie ten exp??

Opublikowano

Popatrz sobie skrypty najlepszych skrypterow na forum ibota, duzo tego jest.

Polecam corymy port hope i arene yala.

Jesli moge zamiescic linka:

http://www.tibiaibot.com/forum/showthread.php?3755-%26%239668%3B-BlakW-(%26%239699%3B_%26%239698%3B)-Scripts-%26%239658%3B-Reloaded-%26%238252%3B-Double-Exp-Skill-Promotion-50-OFF-All-Scripts-Limited-Time

co bys w poszukiwaniu forum nie natrafil na jakies inne strony z keyem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hey Arek możesz mi powiedzieć gdzie najlepiej puścić palka - bardziej chodzi mi o kase.

100 rp 

pacc

90/80 skille

Opublikowano

Hey Arek możesz mi powiedzieć gdzie najlepiej puścić palka - bardziej chodzi mi o kase.

100 rp 

pacc

90/80 skille

Od tego jest inny temat.. ale jesli juz pytasz to:

Cementary -1 yalahar, z arrowami od 70 lvlu, lub najlepiej royal spearami, ale wtedy maly exp.

Jesli chcesz arrowy od 90 uzywac to masz dobry exp, no ale profit nie za duzy, mimo to jest calkiem fajny.

Albo green djiny yala, ja osobiscie sie tam wybieram od 80

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...