Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z antywirusem

Rastam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz antywirusa na okres gry i ogólnie działań związanych z metin2.

Gra Metin2 oraz jej pliki nie zawierają wirusów na tyle skomplikowanych aby coś zadziało się w komputerze, czasami zdarzają się drobnostki ale to

zainfekowane niektóre pliki są z gry i jeżeli antywirus jest zainstalowany to automatycznie je usuwa a co z tym się wiąże? Od nowa pobieranie danych plików

lub ogólne pobieranie, wiem bo miałem tak nie raz na prywatnych serwerach, pliki standardowe nie są zakażone. :p

Opublikowano

Jak nie możesz? Ctrl+alt+delete i wyłącz jego proces. Wszystko da się wyłączyć :)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Musisz mieć opcję czasowego wyłączenia antywirusa, ale na pewno nie przez menadżer urządzeń. Nie wiem, jak to jest w Twoim antywirusie, a np. w AVG wystarczy kilknąć PPM na ikonkę z obszaru powiadomień.

Rozejrzyj się dokładnie w ustawieniach swojego antywirusa.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wyłączałem wszystko i dupa ;/

Jakim cudem wyłączony antywirus nadal usuwa Ci pliki? :D Widocznie jednak nie wyłączyłeś.

Może po prostu zmień antywirusa?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Witam jaki antywirus polecacie ? Skuteczny ale też do własnych potrzeb np wyłączenie go itp.

Bo teraz mi co chwile wirusa wyszukuje.

Panda Cloud

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Witam jaki antywirus polecacie ? Skuteczny ale też do własnych potrzeb np wyłączenie go itp.

Bo teraz mi co chwile wirusa wyszukuje.

jeśli darmowego, do AVG AntiVirus Free Edition. bardzo prosty w obsłudze, możesz wyłączać kiedy chcesz i na ile chcesz dwoma kliknięciami.

jeśli płatnego do Avast (30 dni na próbę za darmo)

Opublikowano

Kaspersky mial;em kupionego na rok i był bardzo dobry ale juz nie chce placic.

jak nie chcesz płacić, to bardo dobrym darmowym antywirem jest AVG AntiVirus Free Edition.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...