Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenie czatu.

SamineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem ograniczenie czatu:

3742514065452871213154.png

Ciekaw jestem czy jak nic nie będe pisał to będzie to powiększone xD Ale ja mam z tego beke. A wam jak idzie z tym czatem ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

@PimpDeStRoyeR69

Ja tez tak mowilem. W każdym meczy raki leciały xD aż w końcu dostałem na te 20 po skonczeniu 20 i h*j im w cycki. J**** ten czat i tak połowa graczy ma 13lat i nie wiedzą co to get cancer

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

To jest do dupy, ponieważ wystarczy dostać niesłusznego reporta i od razu dostajesz blokadę. Wystarczy wtedy napisać do supportu aby sprawdzili chat, czy rzeczywiście flameowałeś:) Dostałem tylko raz coś takiego (słusznie) również na 12 meczy i odczekałem. :-)

Opublikowano

po ograniczeniu na 40 gier, zagrałem wolno 2 gry po czym... 100 jebanych gier.. pozdrawiam

fakt mialem na 84 gry zrobilem to i 2 dni po zrobieniu ::) surprise madafaka kolejne 122 gry .. koniec z lolem gram bardzo rzadko czekam na urfa ... gram tak aby nie spasc po prostu z golda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...