Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global po ponad rocznej przerwie, ciekawy?

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W wakacje naszła mnie ochota na gierkę w metina, lecz mam kilka wątpliwości.

Ostatni raz na globalu grałem ponad rok temu i nie wiem czy gra jest warta świeczki. Mam kilka pytań odnośnie serwerów:

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna.

2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)?

3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów?

4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości?

5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła?

Bardzo proszę o udzielenie jakichś sensownych odpowiedzi.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Cześć,

Ostatni raz na globalu grałem ponad rok temu i nie wiem czy gra jest warta świeczki. Mam kilka pytań odnośnie serwerów:

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna. Niczym, tyko że gracz nada potem nazwę.

2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)? Nie ma cen w kkk.

3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów?Zaiste.

4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości?Tak, szczególnie na TBD.

5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła?Tyle, że są bony do zbroi / broni do 40 lvla.

Daj lajka xD

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Cześć,

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna.

2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)?

3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów?

4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości?

5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła?

1. Serwer się nie różni. jak napisał kolega, nazwę nada gracz, który jako pierwszy wbije 105lvl (TBD to nazwa tymczasowa)

2. Ceny są normalne, jak kilka lat temu na każdym serwerze (dla porównania na Etolinie, z resztą na innych serwerach też złota piłka kosztowała 10/12kk+, a na TBD 200k) więc sam widzisz.

3. Na każdych serwerach są, a jednych więcej, na drugich mniej.

4. Po połączeniu serwerów jest dość dużo graczy, jak kolega wyżej napisał, na TBD najwięcej.

5.  Tu też jak kolega napisał, są skrzynie ucznia, z nich masz dodania/zmianki bonów, bodzie, księge lidera itd. poza tym nic się nie zmieniło. może jeszcze to, że kiedyś kupić eq z bonami było ciężko, a teraz ciężej kupić bez bonów.

Opublikowano

Cześć,

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna. Niczym się nie różni :)

2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)? Dawne stare niskie ceny :)

3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów? Wiadomo, że zdarzają się ale są one stopniowo eliminowane. 

4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości? Na najnowszym TBD jest najwięcej, gdyż jest to najnowszy serwer + można coś ugrać a to np. jest nazwa serwera:)

5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła? Skrzynie Ucznia ułatwienie ale rok temu raczej to już było :)

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi.

Bardzo ciekawa jest ta opcja z nazwą serwera.

Mam jeszcze pytanie, czy ten tbd jest nowym serwerem? Od jak dawna już stoi? Są jakieś plany na nowy?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Gram drugi dzień też od nowa, to się wypowiem.

Cześć,
1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna. Jest to nazwa tymczasowa, dlatego jest dziwna. Gracz, który pierwszy wbije 105 lvl będzie mógł nazwać serwer.
2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)? Jest tanio, w porównaniu do innych serwerów. To nie jest to samo co w 2009-2011, gdy najbardziej grałem no ale źle nie ma.
3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów? Boty są wszędzie, PODOBNO coś z nimi administracja robi.
4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości? Na TBD jest spora ilość graczy, polecam :D
5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła? Dla mnie się zmieniła, bo są te skrzynki ucznia.

Ok, dzięki za odpowiedzi.
Bardzo ciekawa jest ta opcja z nazwą serwera.

Mam jeszcze pytanie, czy ten tbd jest nowym serwerem? Od jak dawna już stoi? Są jakieś plany na nowy? TBD stoi od bodajże trzech miesięcy, raczej nie zapowiada się na nowy serwer - tutaj nawet nie zdążyli jeszcze wbić max poziomu.

Opublikowano

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna. BĘDZIE ZMIENIONA (GRACZ KTÓRY PIERWSZY WBIJE 105LV MOŻE WYMYŚLIĆ NAZWE)
2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)? SERWER JEST ŚWIEŻY, A CENY NISKIE
3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów? TAK
4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości? BARDZO DUŻO GRACZY
5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła? NOWE EQ, NOWE EXPOWISKA

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

1. Czy najnowszy serwer TBD różni się od reszty? Nazwa jest trochę dziwna. BĘDZIE ZMIENIONA (GRACZ KTÓRY PIERWSZY WBIJE 105LV MOŻE WYMYŚLIĆ NAZWE)

2. Czy na najnowszym serwerze ceny nie sięgają milionów kkk i kamieni duchowych (chyba one też są walutą)? SERWER JEST ŚWIEŻY, A CENY NISKIE

3. Czy na serwerach jest mnóstwo expbotów? TAK

4. Jak wygląda sytuacja z graczami? Są ich spore ilości? BARDZO DUŻO GRACZY

5. Czy gra do 40lvlu jakoś się zmieniła? NOWE EQ, NOWE EXPOWISKA

nie żeby coś, ale jakie nowe eq i expowiska dodali DO 40lvl? bo wróciłem do gry na PL na koniec czerwca, ale nie zauważyłem nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...