Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer BOT czy jest możliwe go mieć

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie czy na serwerach prywatnych działają programy ? Mam tu na myśli jakiś program na wychaczanie ponieważ wkurwia mnie to że na każdym serwerze prywatnym są empy i czapy przez co k***a idioci zawsze w takim połączeniu uciekają ... Jeśli tak to jak taki program się nazywa.Czy jest możliwość użycia np. karkavy na takim prywatnym serwie ?

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia,jest tak że prywatne serwery w praktyce nie są kontrolowane,przez BigPoint a równa się to z tym że serwery prywatne są kontrolowane przez ich właścicieli.Nie wiem czy są jakieś pluginy anty-bot'owe ale pewnie są.Według mnie możesz używać takich programów,ale stoi ci kilka rzeczy na przeszkodzie:

1.Czy serwer jest pod starą czy nową wersję klienta(nie wiem czy w praktyce ma to znaczenie bo niektóre wersje botów może nie działają na stare wersje klienta).

2.Czy serwer ma jakieś programy do wyłapywania botów,hacków.

3.Niektóre boty albo i wszystkie(bo nigdy nie grałem na prywatnych serwerach) mogą po prostu nie działać,ze względu na wygląd gry czy inne czynniki.

Są to moje przemyślenia,nie wiem czy są one zgodne w 100% ale warto przetestować,i sprawdzić :)

Mam nadzieję że pomogłem!

Pozdrawiam.

IPlayDO

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia,jest tak że prywatne serwery w praktyce nie są kontrolowane,przez BigPoint a równa się to z tym że serwery prywatne są kontrolowane przez ich właścicieli.Nie wiem czy są jakieś pluginy anty-bot'owe ale pewnie są.Według mnie możesz używać takich programów,ale stoi ci kilka rzeczy na przeszkodzie:

1.Czy serwer jest pod starą czy nową wersję klienta(nie wiem czy w praktyce ma to znaczenie bo niektóre wersje botów może nie działają na stare wersje klienta).

2.Czy serwer ma jakieś programy do wyłapywania botów,hacków.

3.Niektóre boty albo i wszystkie(bo nigdy nie grałem na prywatnych serwerach) mogą po prostu nie działać,ze względu na wygląd gry czy inne czynniki.

Są to moje przemyślenia,nie wiem czy są one zgodne w 100% ale warto przetestować,i sprawdzić :)

Mam nadzieję że pomogłem!

Pozdrawiam.

IPlayDO

Bot pakietowy wysyłał informacje do silnika (bot działał jako client) więc wersja tutaj nie gra roli. Jednak ważne jest to, na jakich pakietach ciśnie gra. Co do pytania czy jest program odpowiadam krótko - nie ma. Ci którzy tworzyli programy do DO, już dawno zapomnieli o tej grze, lub nie ma serwera na który opłacało by się tworzyć bota/wspomagacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...