Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot 10.51

michal512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie ma już scrackowanego nigdzie? bo to mi nie wychodzi samemu crackowanie ;/

Niestety, Redbota tylko tak można aktualnie scrackować.

Napisz co Ci nie wychodzi to postaramy się pomóc.

@Edit

Aktualnie linki w poradniku z crackiem do RedBota wygasły, napisałem prośbę do autora by zaktualizował linki.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

No ten przekręt z fidlerem robię wszystko tak jak trzeba tylko że no nie moge zrobić tak żeby mi jak biore autoresponder zeby tam był ten link tibiaredbot.br itp

Naprawdę nie mógłby mi ktoś scrackowanego w 1 folder dać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ten przekręt z fidlerem robię wszystko tak jak trzeba tylko że no nie moge zrobić tak żeby mi jak biore autoresponder zeby tam był ten link tibiaredbot.br itp

Naprawdę nie mógłby mi ktoś scrackowanego w 1 folder dać?

Trzeba crackować przy każdym logowaniu, a w dodatku teraz nie ma linku do cracka bo wygasł.

Poczekaj, może autor zaktualizuje link.

@Edit

zuploadowałem, pobierz plik z ostatniej strony.

Jak będziesz już miał zaznaczone te wszystkie opcje to na dole w AutoResponder masz import, importujesz to co pobrałeś.

https://mega.co.nz/#!UsJwVYKI!i28QrLlGqZ5InH6GDy_NdxP-TczP0Bh1XgocLHREgIc
https://www.virustotal.com/pl/file/f6c2ef8ecf61a55d47154dc720839d36dd4f22a7ef1d2ba28067bb14582f89ee/analysis/1406538619/

Dodałem do tego tematu plik.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

jest jakiś bot co nie trzeba kombinować w carckowanie tylko normalnie można pobrac i uzywac? bo ja tego sam nie zrobie a tu mi nikt nie pomoze ;/ mi jakies rozne bledy wyskakuja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przecież napisałem Ci co masz zrobić.

Aktualnie nie ma bota, w którym nie musisz kombinować.

Jest jeszcze Xenobot, ale według mnie skoro tutaj cracka nie ogarniesz, to tam tym bardziej.

Spróbuj od nowa, na 100 % źle robisz (musisz zaimportować ten plik co podałem).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...