Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić kredyty?

MisterCrisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jestem podstawowym graczem i od niedawna zaczełem grać w Dark Orbit.

Mam pytanie jak mogę szybko zarobić kredyty.

Słyszałem coś o skylab ale nie wiem oco w tym chodzi.

Opublikowano

skylab - rozbudujesz trochę potem wysyłasz promerium na statek i sprzedajesz

Bicie wszystkiego co popadnie na pierwszej gali

Bicie w grupie DK Kubików

Bicie na 5-2 piratów i sprzedasz sura w bazie

A i na jakim serwerze grasz i w jakiej firmie ?

Wytłumaczysz mi bardziej z tym skylabem?

PL3 Eic

Opublikowano

bij alieny i zbieraj z nich surowce i sprzedawaj na bazie z tego też jest dobry biznes

ja robie tak jak chce troche kr zarobic że 1.zbieram cargo sam i petem 

2.uszlachetniam wszystko ale nie na zlotko(szkoda xenomitu)

3. sprzedaje wszystko w mechu handlowym (30% zysku)

I tak w 5min mozna spokojnie zrobic z 1.3kk kr :)

Opublikowano

ja tez calkiem niedawno zaczelem, ale szybko z polaka 3 ucieklem ,, zwierzeta " t.z. swoj swojego rozwala ledwo co zaczol grac :/ zreszta w innych grach jest to samo .....

wracajac do tematu jak ja szybko sie kasy dorobilem mianowicie po 1 na handlu modulami i ze skylabu !! to proste stawiasz na byle jaki modul od 10 k ur do 200 k uri te podstawowe 10 k kredytow i jak wygrasz to sprzedajesz nawet 1 kkk kredytow co godzine, a skylab jak najszybciej trzeba rozbudowac zeby dosyc szybka byla produkcja promerium i wysylasz na statek przez transport ( lewy dolny rog skylab ) i sprzedajesz.dla przykladu podaje ze 1800 promerium idzie 2 h i masz za to 1 kk kredytow.mozna i kotlowac boty, ale to na slabym statku mniej oplacalne.

Opublikowano

ja tez calkiem niedawno zaczelem, ale szybko z polaka 3 ucieklem ,, zwierzeta " t.z. swoj swojego rozwala ledwo co zaczol grac :/ zreszta w innych grach jest to samo .....

wracajac do tematu jak ja szybko sie kasy dorobilem mianowicie po 1 na handlu modulami i ze skylabu !! to proste stawiasz na byle jaki modul od 10 k ur do 200 k uri te podstawowe 10 k kredytow i jak wygrasz to sprzedajesz nawet 1 kkk kredytow co godzine, a skylab jak najszybciej trzeba rozbudowac zeby dosyc szybka byla produkcja promerium i wysylasz na statek przez transport ( lewy dolny rog skylab ) i sprzedajesz.dla przykladu podaje ze 1800 promerium idzie 2 h i masz za to 1 kk kredytow.mozna i kotlowac boty, ale to na slabym statku mniej oplacalne.

Heh sposób z handlem robiłem od 2012 r :D 

Trochę grałem wtedy więc powróciłem. 

Thx za odpowiedz.

Opublikowano

Skylab to takie miejsce gdzie wytwarza się surowce. Można je przesyłać ze skylabu na statek i odwrotnie. Na nim można się sporo dorobić ponieważ produkowany jest najdroższy surowiec zwany promerium (lub w języku graczy "złotko").

Tutaj masz więcej info na temat skylabu

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=945269

Usuneli przesyłanie surowców ze statku na skylab (pozbyli się bugowania speromu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...