Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Expbot (Pl Version) (Handluje Oraz Opcja Lurowania!) Upload By Uziell!

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Problem z Lonely0.0.6.630 Ustawiłem Wszytko jak trzeba zgodnośc z XP 800x600 ten plisk locale_en (czy jakoś tak) Wkleiłem do Metin2/pack NIe wiem Co mam dalej robic... Tutaj kilka SS Laduje mi postac i Wyskakuje taki komunikat Bardz Bardzo Prosze o pomoc już trace Nerwy do tego Programu... ze 4 Dni ie z nim Męcze. Coś Takiego Mam Jeszcze jako wskazówke

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: metin2client.bin

592a14776564c_post-145942-126980423366_thumb.jpg

592a1477b0a39_post-145942-126980424462_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pisali wytraźnie

"

Jeżeli masz IQ niższe niż 90 nie powinienieś się za to zabierać! -.- "

cytat xD

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Aktualnie już możesz sobie darować tego expbotka bo już skończyła się beta. Za Boga Ci się nie uruchomi.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

pisali "wytraźnie" <------------------------

"

Jeżeli masz IQ niższe niż 90 nie powinienieś się za to zabierać! -.- "

cytat xD

Pisali "wytraźnie" twoje IQ sorry raczej ortografia nie jest na poziomie Podstawówki...

Wiec nie czepiaj eis chłopaka o IQ bo nawet nie masz pojęcia jakie on je ma.. -.-

Opublikowano

Witam

mam ten sam problem co inni loguje sie wyskakuje okno metina tam loguje sie na postac a na programie uruchamianie gry proszeczekac lub entering game plz wait zalezy od wersji

zaznacze ze skopiowalem pliki locale_pl.addr locale_pl.eix i locale_pl.epk ? Bede wdzieczny za jakąkolwiek pomoc z góry dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...