Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o lvl i eq

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nigdy nie moge wbić 50 + i mieć bardzo dobry ekwipunek? Zawsze jak mialem 40-45 konczylem bo sie meczylem z eq ;\

Może dacie jakieś rady ;)

Opublikowano

Trzeba mieć chęci i czas :) Dobre nastawienie to podstawa do przyjemnej gry. Ja z wbiciem 50 lvla nigdy nie miałem problemu lecz teraz jest to znacznie prostsze.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ale jest taki problem że eq tak cieżko mieć albo jak sellam przetop (ebonit 2kk na diumarze) nie schodzi po 3 godzinach ...

Nawet po 1KK sellalem i nic ;)

Opublikowano

Nie można sobie mówić nie! Musisz sobie powiedzieć TAK lecę na te BO i spędzę tam tyle czasu aż wbije ten 50! A nie że wbijasz bierzesz spot dedają cie i mówisz jestem noobski. Musisz wszystko na spokojnie..

Metin1PNG_esrehqw.PNG

Można? Można! Mój kochany mental <3 Jak coś sprzedaje więcej info PW/GG tak przy okazji ^^

xxx

Opublikowano

Z eq jest bardzo łatwo, jest wiele sposobów na przyjemny (lub monotonny, zależy dla kogo) zarobek. Jest jeszcze inna opcja (której nie polecam)- kupno yang za realną walutę ;)

Opublikowano

Ew. możesz wspomagać się nielegalnymi oprogramowaniami lub yang z allegro :)

To sporo ułatwia lecz doświadczenie buduje się czasem poświęconym na grę a nie pieniądzem :D

Opublikowano

No tak Rasta ma pro eq ;) Takie moge sobie pomarzyć trudno posiedze w tym jeden , a moja postać się bedzie kurzyć i kurzyć aż zaczne coś robić, nie zarobie w ciagu tygodnia na fmsa 30 sr bo nie umiem (Jestem bardzo młody wiec jestem taki maruder xD) ;). Może dajcie sposob 200kk na tydzien ;)

Opublikowano

Z eq jest bardzo łatwo, jest wiele sposobów na przyjemny (lub monotonny, zależy dla kogo) zarobek. Jest jeszcze inna opcja (której nie polecam)- kupno yang za realną walutę ;)

No i oczywiście polecam wypowiedź tego Pana :)

Wartości w tej grze można dorobić się poprzez dropienie i robienie postaci dropka lub pójście na łatwiznę ( jeżeli hajsy Ci się zgadzają )

kupno Yangów na allegro lub w ItemShopie - z tego co wiem wprowadzili taka opcję bo niedawno sprawdzałem sam własną postacią :)

Opublikowano

Yangi na allegro to takie .... no wiesz jakie ;\ Planuję zrobić dropka na M1 bez bengala ale trudno, może ktoś gra na diumarze i ma na sprzedaż miecz +9 ;)

To dobry pomysł?

Opublikowano

Yangi na allegro to takie .... no wiesz jakie ;\ Planuję zrobić dropka na M1 bez bengala ale trudno, może ktoś gra na diumarze i ma na sprzedaż miecz +9 ;)

To dobry pomysł?

Dropek z 10 lvl na wszystkie metki w m1 to b. dobry pomysł. Z eq+7 dasz już radę, a jest to wydatek kilkuset k.

Aha i jak napiszesz do kogoś z +/- 75lvl to ci z groty mieczyk raczej przyniesie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...