Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hit z różdżki

koik120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, czy mozna cos zrobic zeby bic mocniej z różdżki?

Większy magic level (chociaż są limity w dmg).

@rafaeru

na tibii 7.6 jak robiłem ots'y był przedział dmg zadawany przez wandy za pomocą magic level, jednak był też maksymalny dmg np. 19.

@Edit

Jednak myliłem się, według Tibia Wiki magic level daje obrażenia do run, oraz spellów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wydaje mi sie, lecz nie jestem na 100% pewien. Nie da sie, jak sie robi ots to mlvl nic nie zmienia bo wandy i rody maja wbydowany przedzial dmg. Wiec na rl chyba tez tak jest.

Opublikowano

NIe da rady, masz określony dmg w różdżce i w real Tibia masz granicę od ilu do ilu możesz siekać, o ile mi wiadomo na otsach, ustawiają że jest zależne od M lvl ale na real m lvl na to nie wpływa :)

Opublikowano

Magic lvl wogóle nie wpływa na hity zadawane z różdżki na 100%. Jest poprostu przedział ile zadajemy w graczy (mniej) a ile w potwory (nie wrażliwe).

Opublikowano

Przypadkiem nie jest tak, że m Lvl zwiększa szansę na uderzenie więcej z przedziału :)?

Opublikowano

Przypadkiem nie jest tak, że m Lvl zwiększa szansę na uderzenie więcej z przedziału :)?

Nie , mlvl nie ma zadnego wpływu na zadawane uderzenia z przedziału.

Rozgi maja zakres od-do i w jakims procentowym rozrachunku zalezy od szczescia jakiego hita zadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...