Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na kity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pluginu na swój serwer pvp pluginu, to że jak wchodzisz w portal to tp cb na arene i masz od razu ity ustawione na dano arenę. Takie coś ma np. xxx i serwer mojego kolegi (cham nie chce mi powiedzieć jak to zrobić). Nie chce essentials! Może być coś takiego, że kit na tabliczce, ale raz możesz brać raz na życie i tp cb na arenę po 5 sekundach. Wiem, że to nie autorskie więc mi tak nie pisać!

Opublikowano

Nie potrzebne to ci Eual zakazuje

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Jestem zielony w pluginach, ale może dasz tam gdzie cię teleportuje command block, z komendą np. /kit tools, a na nim płytkę ;P

Opublikowano

Zrobić commandblockiem jak mówił mój poprzednik.

Wystarczy miejsce z płytą naciskową (po stanięciu niech się zamykają drzwi) i polecenia:

01. fly @p 0           <= WYŁACZAMY FLY
02. gm @p 0            <= WYŁACZAMY GM
03. clear @p           <= CZYŚCIMY EQ
04. give @p 137 1      <= TO PRZYKŁADOWY ITEM, TĄ LINIJKE POWIELAĆ TYLE RAZY ILE BĘDZIE ITEMÓW
05. tppos @p 0 0 0     <= TO PRZYKŁADOWE KOORDYNATY

Powinno działać.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Zrób standardowego Command Block'a na kity czy też teleportacje, możesz zmiksować multiverse portals czy jak Ci się tam podoba

http://www.mpcforum.pl/topic/993262-mega-tut-command-block/  komend musisz sobie poszukać to przykład

Wszędzie dodajecie masę zbędnych pluginów tudzież dziadowskich skryptów.

Zrobić commandblockiem jak mówił mój poprzednik.

Wystarczy miejsce z płytą naciskową (po stanięciu niech się zamykają drzwi) i polecenia:

01. fly @p 0           <= WYŁACZAMY FLY
02. gm @p 0            <= WYŁACZAMY GM
03. clear @p           <= CZYŚCIMY EQ
04. give @p 137 1      <= TO PRZYKŁADOWY ITEM, TĄ LINIJKE POWIELAĆ TYLE RAZY ILE BĘDZIE ITEMÓW
05. tppos @p 0 0 0     <= TO PRZYKŁADOWE KOORDYNATY

Powinno działać.

Command blok nie zadziała na paru graczy jednocześnie tzn. nie zadziała jak 3 graczy skoczy na płytkę tylko 1 to dostanie :)

Do autora skrypt będzie ci najprościej napisać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...