Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dbko 8.00 błąd przy skilowaniu

greg456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale wczoraj mi internet słabo chodził u mnie to nie nowość podam treść błędu

The Tibia Client encountered a critical error and had to be stopped

A detailed error report has been written to the error file which
you are asked to submit at your next login.

Zamyka mi sie client i wyskakuje taki bład klikam OK i wchodze w clienta a tam error raport zamykam to ale mi i tak co pewien czas to wyskakuje podczas skilowania.

Ten błąd mi wyskakuje podczas skilowania skiluje na bocie ng zeby mnie leczylo i zeby mnie nie kickało lecz jest jakies przeciazenie internetu i wyskakuje mi ten blad dajcie mi jakis skrypt do ng ktory bo wylaczol pokazywanie jak atakuje i jak ktos mnie atakuje albo specjalnie przerobiony klijent pod słaby internet zeby było wywalone z tego klijenta ze nie widze jak trainery mnie bija i ze nie widze po ile ja im bije lub jakies ustawienia bo mi to przeszkadza w skilowaniu był bym bardzo wdzieczny z góry dziękuje.

I czy da sie obliczyc jak szybko mi wbije dany skil bo bardzo bym potrzebowal takiego kalkulatora skili do tibi 8.0

Opublikowano

Ten błąd mi wyskakuje podczas skilowania skiluje na bocie ng zeby mnie leczylo i zeby mnie nie kickało lecz jest jakies przeciazenie internetu i wyskakuje mi ten blad dajcie mi jakis skrypt do ng ktory bo wylaczol pokazywanie jak atakuje i jak ktos mnie atakuje albo specjalnie przerobiony klijent pod słaby internet zeby było wywalone z tego klijenta ze nie widze jak trainery mnie bija i ze nie widze po ile ja im bije lub jakies ustawienia bo mi to przeszkadza w skilowaniu był bym bardzo wdzieczny z góry dziękuje.

I czy da sie obliczyc jak szybko mi wbije dany skil bo bardzo bym potrzebowal takiego kalkulatora skili do tibi 8.0

jaki błąd chyba złe wstawiłeś screena

ps. obliczasz ile minut wbijasz 1% i mnożysz razy 100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...