Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq wojownik body do 100kk .

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zakupić 100kk na allegro i nie wiem jakie eQ kupić na wojownika body'ego do 30lv . 100kk bez fms'a, riba . 

SERWER : NEGROS

Za pomoc nagradzam lajkami :)

Opublikowano

Kup sobie FMS+9 ze srednimi 10-15, do tego jakąś Tygrysią+9 jakieś biżuterie z HP, nawet te 500 PŻ da Ci korzyść. 

Opublikowano

Kup sobie FMS+9 ze srednimi 10-15, do tego jakąś Tygrysią+9 jakieś biżuterie z HP, nawet te 500 PŻ da Ci korzyść. 

fms i tygre/lwią lepiej kupić czystą (fms też czysty do mixu), wbić na kilka postaci 20lvl i samemu sobie wybonować. można też na takim czymś sporo zarobić. na wbicie 20lvl jak ktoś umie grać wystarczy eq na 1lvl +6 i w m1 w 40 minut jak nie mniej.

Opublikowano

fms i tygre/lwią lepiej kupić czystą (fms też czysty do mixu), wbić na kilka postaci 20lvl i samemu sobie wybonować. można też na takim czymś sporo zarobić. na wbicie 20lvl jak ktoś umie grać wystarczy eq na 1lvl +6 i w m1 w 40 minut jak nie mniej.

20 lvl w 40 minut w m1? Chyba z pd i bengalem+ żeby wymiksować coś 25 śr+ czasami potrzeba 20 postaci, więc to nie jest chwila.

@Kup sobie to co najpotrzebniejsze, czyli tygra+9 z hp, srebrną+9 bądź bransę 1k+ pż, żelak+7. Na całą resztę przyjdzie czas (pięciokątna+7 nno, kozaki z hp, ebo+9, nasior z hp)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

20 lvl w 40 minut w m1? Chyba z pd i bengalem+ żeby wymiksować coś 25 śr+ czasami potrzeba 20 postaci, więc to nie jest chwila.

@kup sobie to co najpotrzebniejsze, czyli tygra+9 z hp, srebrną+9 bądź bransę 1k+ pż, żelak+7. Na całą resztę przyjdzie czas (pięciokątna+7 nno, kozaki z hp, ebo+9, nasior z hp)

robisz woja, wbijasz 5lvl bierzesz mentala i pakujesz wszystko w silne. wbijasz na niedźwiedziach 9/10 lvl (dalej wszystko w silne) i (w przypadku Jinno) na samym dole m1 tam gdzie Jin Hee się respi w moment wbijasz 20lvl.

@ciężko będzie kupić całe eq dobre za 100kk. bransa 1k hp tańsza niż srebrna, więc polecam branse z 1k lub nawet 1,5k hp bo też tańsza 1,5k hp od srebrnej+9 jest.

Opublikowano

100kk to jest prawie nic teraz np. Fms z 40śr na wetar kosztuje około 400kk.

Kup lwią,żelka,fms,srebną - ale wątpie czy za 100kk sie wyrobisz.

100kk - 7zł kup z 500kk i w tedy eq miodzio.

Ja na mojego woja 83lvl za 1,2kkk ledwo sie wyrobiłem więc pozdro xD.

xxx

Opublikowano

100kk to jest prawie nic teraz np. Fms z 40śr na wetar kosztuje około 400kk.

Kup lwią,żelka,fms,srebną - ale wątpie czy za 100kk sie wyrobisz.

100kk - 7zł kup z 500kk i w tedy eq miodzio.

Ja na mojego woja 83lvl za 1,2kkk ledwo sie wyrobiłem więc pozdro xD.

po pierwsze, ceny na serwerach są różne.

po drugie, nie każdy chce przepierdalać tyle złotówek, żeby kupić sobie 500kk

po trzecie, 100kk spokojnie mu wystarczy na  kupienie eq +7/8, wbije 35lvl, zrobi boja i drop w m2. na dropie w m2 dorobi, sprzeda eq+7/8 i kupi co nieco +9. nie trzeba wydawać majątku na gre, żeby dawać radę. ba, nic nie trzeba wydawać.

btw. za 1,2kkk kupiłeś eq na 83lvl? ja na eq woj 65lvl przeznaczyłem 2kkk i jeszcze nie mam całego. więc nie wnikam co Ty kupiłeś. :D no, ale ja na piłkach zarobiłem około 17kkk.

Opublikowano

kup  fms +9 najlepie śr powyżej 15  , srebna branza +9  zelek+9 ,tygrysią +9 z jakims bonem przydatnym do expa a i do dropu też , buty najlepsze wyszywanym złotem na 23 +9  naszyjnik dobry będzie z siłom na lv 5 ale +9 ale też może być złoty na 22, ale proponowałbym na lv 5  :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...