Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Publikacja nowego skryptu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W niedawnym czasie zrobiłem swój skrypt na losowy teleport, nie jest on jakiś mega, ponieważ to mój 1 skrypt. I teraz pytanie do was czy udostępnić wam ten skrypt ? :) Pozdrawiam!

@1361622928-U485574.pngref

Opublikowano

głupie polskie pytanie ;) Jak uważasz może to jest tajemnica rządowa ? Ja z chęcią zobacze .

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Kolejny temat by nabić sobie posty tak jak z tymi pluginami na gildie których i tak nie dają. Ale pytanie się czy udostępnić skrypt na losowy teleport to nonsens. Jak chcesz to dawaj będzie więcej śmieci na forum ale jak nie lubisz jak ludzie zabierają ci skrypty przerabiają i dają innym i gadają że oni sami to wymyślili to nie dawaj...

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...