Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra do zarabiania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Właśnie skończyłem z cs go z bardzo fajnym bilansem, zarobiłem około 700zł. Czy mógłby ktoś polecić jakieś grypłatne czy nie na których też można fajnie zarobić?
Pozdrawiam

Opublikowano

Metin2, Fifa UT lub World. Sprzedawanie coinsów, yangów, kart Messiego lub Ronaldo się opłaca. :)

Opublikowano

Jeżeli ogarniasz Nostale to tam idzie całkiem ładnie zarobić kasę, nawet do kilku tysięcy ;)

tylko trzeba swoje wlozyc by zaczac (jedynie na resellu da sie zarabiac ogromne ilosciu hajsu tylko czas)

robienie refow w lolu czy boostowanie kont

­

Opublikowano

W jaki sposób metin 2 albo nostale bo nie rozumiem tego. Fut odpada bo to tylko szczęście bo trading się nie opłaca zysk parę złotych na kilkadziesiąt godzin. 

Opublikowano

Jeżeli już piszecie propozycje , proszę abyście spróbowali jeszcze wytłumaczyć w jaki sposób. :)

Tzn 

CS go

Nie potrzeba wkładu, dropisz itemki obstwiasz mecze tradujesz sprzedajesz na allegro.

i tyle , pozdrawiam :)

Opublikowano

Team Fortress2

Wkład 7centów na premium (najtańsza rzecz w sklepie, premium daje wymiane itemkami) Dropisz itemki i przetapiasz na metale i wymieniasz się na inne więcej warte rzeczy, jeżeli umiesz się wymieniać to po każdej wymianie będziesz na + . Może minąć 2 miechy zanim coś sensownego zarobisz ale jak masz cs go to sprzedasz jakieś rzeczy z niego i kupisz to tf2

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

W tf to już od dawna gram ale nie ma tam zbyt wielkiego zarobku z tego co widziałem. Za nim kogoś znajdę to minie 30min a i tak po tej wymianie będe na + około 10-20groszy, pozatym tf mi jakoś nie podpasował jako gra. Jeżeli możecie rozjaśnijcie mi jak zarabiać na metinie i na nostale bo może bym wrócił do tych gierek :)

Opublikowano

Tibia - stawianie botów (zwłaszcza dicebotów, gdzie idzie zarobić po 200-300zł/dzień) i sprzedawanie waluty gry/premium scrolle.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Gość malutki688
Opublikowano

Global, sposobow jest wiele

Sellanie golda, boostowanie postaci(np cm mody)

Pytanie tylko czy ogarniesz, zarabiane golda jest bardzo proste, lecz musisz troche czasu poswoecic na ooczatku. Do boostowania ludzi powinienes miec 3 ogarnietych graczy

Opublikowano

W jaki sposób metin 2 albo nostale bo nie rozumiem tego. Fut odpada bo to tylko szczęście bo trading się nie opłaca zysk parę złotych na kilkadziesiąt godzin. 

Metin2, yangi, dobre konta z eq itd

Opublikowano

Metin2:

*Sprzedaż yang (waluty) na allegro

*Sprzedaż fajnych postaci (75 lvl łatwo wbić, a ze średnim eq 100/150 pln zgarniesz)

*Stawiasz serwer prywatny, dajesz różne wspomagacze do IS i wydatek zwraca się kilkakrotnie ;)

Lecz tutaj ok. 800 zł musisz zainwestować w jego reklamę i maszynę

*Ekspienie ludzi za pln

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

A możecie pomóc jeszcze w ostatniej kwestii, czy w tibii do tego dicebot jest potrzebne jakieś konto z konkretnym lvl bo w tibie nic nie grałem, metka to mam ogarniętego i się nad nim zastanowię ale jak z tą tibią ?

Opublikowano

A możecie pomóc jeszcze w ostatniej kwestii, czy w tibii do tego dicebot jest potrzebne jakieś konto z konkretnym lvl bo w tibie nic nie grałem, metka to mam ogarniętego i się nad nim zastanowię ale jak z tą tibią ?

Wystarczy wyjść z rooka, czyli mieć 8 lvl. Ale jak ludzie zobaczą ósmego lvla z kostką to pomyślą, że oszuszt.

Opublikowano

nt dobrze sie rozwinal resell, kupujesz tanio sprzedajesz drozej

tylko trzeba zaczac czyli kupic hajs (bo samemu troche ci to zajmie), imo jesli chcesz zarobku na dluzej nt bedzie dobre, tylko cierpliwosc

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...