Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theme Windows 8.1

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ogólnie ostatnia przeszukując internet zobaczyłem, że jest takie coś, dzięki czemu można zamienić wygląd Windows 7 na Windows 8.1. Nie powiem, wydało mi się to trochę podejrzane. Dlatego chcę zapytać się tutaj (dodam też, że ogólnie bardzo podoba mi się wygląd Windowsa 8.1, ale nie chcę zmieniać, bo jak wiadomo wiele gier i innych rzeczy na nim nie działa), czy takie coś jest bezpieczne, robił to już ktoś, macie jakiś w 100% działający poradnik jak takie coś zrobić? Kontynuując niektórzy piszą, że to może zepsuć komputer. Tutaj podaje Wam moje parametry i pytam, czy coś się może stać:

RAM: 8 GB

System: Windows 7 64bit

Procesor: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90 GHz

Karta graficzna: ATI Radeon HD 5700 Series (pamięć wideo - 1024 MB)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tym tylko instalujesz system metro.
Windows ci będzie lagował i tylko tyle będzie z tego.
A.. i jak to zrobisz to automatycznie tracisz licencję :)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Tym tylko instalujesz system metro.

Windows ci będzie lagował i tylko tyle będzie z tego.

A.. i jak to zrobisz to automatycznie tracisz licencję :)

A jest chociaż jakiś sposób na zmianę wyglądu okienek na te z Windows 8?

Opublikowano

Tak, i to bardzo łatwo....
Kupić (A jeśli mieszkasz w Polsce, to pobierz) windows 8 :)
A jeśli chcesz mieć za darmo oryginałkę to pobierz od m$ wersję testową którą będziesz przekładał w nieskończoność :)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano
(dodam też, że ogólnie bardzo podoba mi się wygląd Windowsa 8.1, ale nie chcę zmieniać, bo jak wiadomo wiele gier i innych rzeczy na nim nie działa)

1. Na Win8.0/8.1 działa wszystko, co działa na Win7

2. Win8.0/8.1 jest szybszy

3. Win7 względem Win8.0/8.1 nie ma chyba ŻADNYCH zalet

Ale jeśli musisz, to masz:

http://www.dobreprogramy.pl/Windows-8-Transformation-Pack,Program,Windows,30408.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...