Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodMoonMT2 [Easy]

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co anyo zrobiła niby?:) przyszła Administratorka mojego serwera piszcie tutaj dajcie dowody a ja mogę wypitolić pisać.

Opublikowano

@radeon groźby są tutaj karalne więc błagam przymknij się czemu ty każdemu na złość robisz byłeś spoko kumplem ale wpierdolił Ci się Orion który niedługo Cb zniszczy :/ 

Byłes dla mnie spoko ale teraz się k***a sprzedałeś dla  Orion'a [*] 

I po chj to było? codzienne gadanie na ts'ie jeszcze Anyo rozwaliła serwer

jakiś dzięki Anyo i już więcej do mnie nie pisz zdradzasz każdego idz k***a do radeona i nie wracaj.

Co już Ci się seven znudził czy jak mu tam?! Wrócę to myślę że zrobię porządek na serwerze.

Z sevenem ogarniemy dobry serverek a zakładam się że go zniszczysz Anyo bo radełonek tobą będzie miotał jak kurfa szatan jakiś.

Powiem tylo radeon sprzedałeś się>: szkoda stary robiłeś dobre servery i robisz nadal ale teraz k***a udajesz pseudo hakiera i ja wiem jaka przyczyna była upadnięcia serwera komenda /dice i tyle każdy wie radełon i taki z cb mega hakier japitole wpisać komende /dice ?! :OO.

Może i gotowiec ale administracja jest ogarnięta a Ty frajerze znikaj.

Serwer dzieki kolezance /dice? zaraz cie k***a strzele :) 

Jesteś zerem jesteś po prostu skończony jak k***a można składać na kogoś skoro to Ty przekazałeś to do Anyo zastanów się co piszesz yebnij jeszcze ddosa na hamaka to będziesz mega downem...

Sam k***a skopiowałeś prawie cały serwer a potem nowości dodał co ty dodałeś powiedz mi  k***a?! 

Jego tajny sekret podmienienie pare zbrojek na jakis 18lvl po prostu zmienia modele.

A udaje ze potrafi w pełni dodawac zbroję.

z broniami może potrafi sobie dodawać Radeon jest jeszcze nie ogarnięty nie potrafi się zachować i wgl...

Zdegradowali mnie bo napisałem Anyo że pracuję nad nowym projektem..

A oczywiscie Anyo przekazała osobom na Orionie a potem trafiło to do Good'a z czego robi się już powoli drama

J**** całego Oriona.

Nie polecam tego syfa kurfa jak można kopiowac cały serwer

Idz udawać pseudo Hakiera gdzie indziej bo mpc forum to nie miejsce dla Ciebie skończony idioto!

Nie obraź się stary ale to prawda:*

Pozdrawiam debili którzy rozpitalają serwer zamiast pomóc.

Tyle w temacie.

Czekam na hejty!

Sylo. zawsze mogę ci pomóc. tb serwerów nie bd rozpierdal*** i hejtował. a tak wgl mogę all zbr pokazać nic nie jest podmienione a tak wgl czemu się wkurw**** tak... a tak wgl anyo nie rozwaliła serwera tylko jej siostra. sylo odkąd się obraziłeś nauczyłem się wiele innych rzeczy. i nie chcę kłamać ale wszystko praktycznie zawdzięczam tb gdyż miałeś cierpliwość stawiać dla mnie serwery. Hakierem nie jestem ! ;d od tego jest bonzo.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Wypierdalać z tym spamem @radeon252 @2up, takie sprawy na PW / Temat oriona, to jest temat bloodmoonmt2, czekam az administrator sie ogarnie, jak i serwer. Jak cos z tego bedzie to moze wbije..

Opublikowano

Wypierdalać z tym spamem @radeon252 @2up, takie sprawy na PW / Temat oriona, to jest temat bloodmoonmt2, czekam az administrator sie ogarnie, jak i serwer. Jak cos z tego bedzie to moze wbije..

Co Ty masz w ogóle do nich, jak chcą niech się kłócą.. Ja się tylko obawiam, że ten server padnie jak tam jest administratorka Anyo(mowa o serwerze Syloffa), pozdro Syloff.

Opublikowano

Co Ty masz w ogóle do nich, jak chcą niech się kłócą.. Ja się tylko obawiam, że ten server padnie jak tam jest administratorka Anyo(mowa o serwerze Syloffa), pozdro Syloff.

nie padnie anyo jest świetną administratorką pomaga graczom itp :) sylo też jest ogarnięty. więc bdzie długo stał serwer.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Chcesz wiedziec co od nich chce? Tylko to ze to jest offtopic + flamewar 

Opublikowano

o cie c**j! 

pierwsze słyszę że ma siostre japierdole magia!
Nie ma siostry i nie pieprz głupot czuje że ją ratujesz ;) 

Opublikowano

Cała prawda o Anyo, to chłopak, pamiętam ja ''Homix'', ''Danio7'', zauważyliśmy, że zasmiast np. zrobiłam to pisał/ a zrobiłem... Dało się to łatwo zauyważyc, tępiliśmy Anyo z Danio7, po czym byłem wrogiem dla Anyo i Danio7, jak się pogodzili.. Ale to trochę stare czasy już jest ok. :)

Opublikowano

Po 1 Anyo to nie chłopak ponieważ mam jej ss zdjęcie :) 

i jest to ona potwierdzone 100% 

Więc nie pierdol :)

Opublikowano

1. Nie kłócić się w prezce(nabijanie postów - warny)

2. Nie ja rozwaliłam serwa

3. Nie czepiajcie się mnie bez podstawnie

4. Syloff pogadamy jak wrócisz

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...