Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer HC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgraj skrypt UltimateClans wg mnie jeden z lepszych skyptów/pluginów na gildie. Sam używam na swoim niedawno powstałym serwerze ;)

Opublikowano

Bardziej bd większe trudności z wydobyciem itemów na gildie ;) bo drop bd średni ;p [ bd ich dość troszkę potrzebnych ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ech chcesz robic serwer a nawet nie wiesz co chcesz na nim miec ...

Zbierz ekipe pomyslcie azem co mozna dodac / napisac i zainwestuj w porzadne pluginy a nie jakies ultimate clans albo xcrki...

Opublikowano

Rafszy122, a jeśli nie ma na razie tyle pieniędzy, żeby kupić serwer i pluginy? UltimateClans nie jest zły, a jest doskonały i dopracowany. Nie testowałeś zapewne tego skryptu i dlatego piszesz 

a nie jakies ultimate clans albo xcrki...

UltimateClans jest to jedyny skrypt na gildie, który jest godny uwagi/polecenia.

Opublikowano

Ech chcesz robic serwer a nawet nie wiesz co chcesz na nim miec ...

Zbierz ekipe pomyslcie azem co mozna dodac / napisac i zainwestuj w porzadne pluginy a nie jakies ultimate clans albo xcrki...

Pytam czy dodać gildie czy nie...a nie bd wydawał kasy na " autorskie " skrypty/pluginy które tak na serio są jednym wielkim dnem...

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Pytam czy dodać gildie czy nie...a nie bd wydawał kasy na " autorskie " skrypty/pluginy które tak na serio są jednym wielkim dnem...

Co to za serwer Hardcore bez gildi ? :) Ja ci polecam jak już masz dodawać to dodaj skrypt UltimateClans by Dzikoysk, ponieważ nie ma na razie lepszego. Oczywiście to twój wybór, ale ja tak ci radzę :D

Opublikowano

Serwerów hc jest 2000 :D minegofno lifegufno mykupa skakaf mceasy(mchc c; ) więc nie polecam robienia serwera.Bez gildii hardcore nie ma sensu .OpenGuild polecam jako darmowy plugin na gildiie,a jak nie to autorskie :D

Opublikowano

Jeśli chcesz zabłysnąć tym serwerem to all autorskie czyli spory wydatek .

Kiedyś mój kumel autorskie gildie tam jakieś fajne funkcje sprzedawał za nawet 100zł ;)

Jeśli darmówki to bierz UltimateClans 2 by Dzikoysk              Najlepsze gildie ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Serwerów hc jest 2000 

Może i jest ich 2000, ale tylko około 20 jest dopracowane ;) I lepszy jest skrypt UltimateClans bo OpenGuild jest w fazie beta ;/ 

Opublikowano

@PanDomoPL 20 dopracowane ? Pograj i się wypowiadaj.OpenGuild nie jest już w fazie beta C: a ultimateclans to skrypt a skrypty na gildiie dużo zajmują itp

Opublikowano

@XeNo16

Zabłyśnij wkońcu swoimi wypowiedziami. Gunwo wiesz , gunwo potrafisz a sie wypowiadasz. Skrypt dużo zajmuje? Uśmiałem sie. Nastepnym razem pisz coś sensownego a nie bezmyślnie nabijasz posty.

Wyklikane z MyPhone.

Opublikowano

od razu mówie ze nie czytałem 2 strony postów:
@topic
Jak mówicie ze tylko UC lub UC 2 jest godny polecenia to sie z wami nie zgadzam, teraz jest skryptów i pluginów na gildie jakiś pierdyliard wiec wybór duży, mam taki plugin jak na m*hc**(nie moge go udpostępniać ) skrypt ultimate clans i UC 2(polcem ;)), pvpGuild(bardziej na pvp. ale na w wersjii 1.7 dodane cuby...). GildieExtremis (raczej nie polecam).
Serio tak trudno wejsć na jakieś inne forum i poszukać, nawet wujek Google może pomóc...

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...