Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ehhh. Help Me

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze :mellow: Mam problem... Zainstalowałem Metin2.co.kr i włączam. Ściąga się patch i wgl. i wyskakuje okienko gdzie trzeba nacisnąć start (oczywiscie po chińsku :P) Klikam i torrent się ładuje. Wiesza się na 98.4% i dalej nie idzie (dodam, że nie wiesza się cały torrent tylko proces[czyli, że all mogę robić np. ruszać okienkiem i buttonami w nim]). Już 3 razy reinstalowałem i cały czas w tym samym miejscu. Próbowałem obejściem i nie włączał się metin, bo brakowało jakiegoś pliku... <_< Proszę o pomoc :unsure:

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Przy 98.4 szybkość downloadu spada o 5-10kb/s i tak trzeba czekać mi po 3-4h włączył się metin -_- Niestety nic na to nie poradzono :D

Opublikowano

gadasz głupoty -.- poprostu port sie blokuje akurat ten kazdy % odpowiada za cos masz clienta z strony gownej ?

Usunięte by Mounthains

Opublikowano

Tak client ze strony głównej. Ale ja zostawiłem kompa zostawionego włączonego na parę godzin i cały czas na tym i peery i seedy się nie zmieniały a prędkość miałem cały czas 30kb/s

Opublikowano

Może masz słabego neta jak mi net przymulił (router padł ^^) to co.kr torrenttował się3 dni i np przy 90.1 stawało i błąd wyskakiwał bo download był po 0.

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Ale neta mam 5mb :) I szybko sie patchuje a okienko tak jakby się ścina, że cały czas jest napisane 30kb/s i peery i seedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...