Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] TOP Carrowanie

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eve to jeden z moich ulubionych junglerów :) Można grać 1v1 jak i zdziałać coś ultem w TF. Fajny MS Kiedyś składało się też eve AP, ale teraz wyszło z mody i buduje się AD botrk zawsze ok xD Można coś zdziałać w solo-q.

Opublikowano

A może Evelynn ?

Bardzo mocny champ i świetny na early. W TF również sobie dobrze radzi dzięki ultowi(darmowy shield).

Enemy team musi wydać zawsze tą dodatkową kase na pink-wardy.

Build to najlepiej full tank i sytuacyjnie ruing king,mom.

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

jesli chcesz carrowac to moze bierz mida albo jungle, bo top ma najmniejszy wplyw

jax o ile zbanowany nie będzie,gragas op :D no i właśnie - Irelia ;)

Od kiedy top nie ma wpływu na grę? Nafeeduje się, to będzie splitpushował, pójdzie pomóc na inne linie. 

Ja polecam Ci Irelię - sustain, doskok, przyjemny dmg, łatwa farma, szybki push

Wukonga - może troszkę nie grany, ale w team fightach się przydaje i to bardzo ;-). 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Polecam Irelię i Jax'a (jego bardziej do jungli).

Irelia

+stun

+escape

+burst

+lifesteal z W

-------------------

Trinity + full tank ew. botrk and gg wp :)

Jax

+doskok

+dodge

+ogromny dmg

+AS

+Armor + M.resy na ulcie

+dobry w tf

+escape

+może skakać do warda i sojuszników

+AoE stun

Kiedyś grałam przeciwko Irelii (ja supp'em, ale nie przeciwko niej), która miała TP, wróciła do bazy (spushowany przez nią TOP), zakupiła itemki, szybki TP na mid'a i nieziemski tf, gdzie w sumie sama zabiła trzech graczy ode mnie z grupy. Ma doskok, stun'a, dobry escape i to, co inni już wypisali.

Opublikowano

Jax ciągle banowany więc nie pograsz.

Irelia dobry sustain na lini choć ja za tym championem nie przepadam.

Polecał bym ci pograć sobie Rengarem potrenować go sobie na normalach i pójść na Rankedy, btw jak będziesz nim grał to pooglądaj sobie trochę kolesia- Ryan Choi.

Opublikowano

brał bym rengara w platynie wiekszość osób potrafi grać na Riven a na Rengar'a już nie koniecznie bo mało kto tym gra a w goldzie co druga osoba gra Riven bo jest łatwa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...