Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Tibii 7.6

gucio9555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teoretycznie tibia auto chodzi, pokazuje mi nick na jakkim jestem zalogowany klikam OK i nic dalej sie nie dzieje żadne okno nie wyskakuje , a w procesach jest tibiaauto.exe uruchomiona.

co jest z tym nie tak ?? proszęę o pomocc

ok teraz sie odpaliło ale następny rok to wpisanie kodu, skąd mogę go wygenerować za free skoro to stara wersja tibii auto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

teoretycznie tibia auto chodzi, pokazuje mi nick na jakkim jestem zalogowany klikam OK i nic dalej sie nie dzieje żadne okno nie wyskakuje , a w procesach jest tibiaauto.exe uruchomiona.

co jest z tym nie tak ?? proszęę o pomocc

ok teraz sie odpaliło ale następny rok to wpisanie kodu, skąd mogę go wygenerować za free skoro to stara wersja tibii auto

http://tibiaauto.net/code.php

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

tak znalazłem tą stronke już wcześniej problem jest w tym że najstarszy kod jaki generuje to pod wersje Tibia Auto 1.9.2 code : [kod]

a Tibia auto które jest pod tą Tibie 7.6 jest wersją 1.9.1... da sie coś z tym zrobić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ponawiam prośbę o pomoc dotyczącej tibii auto, kod generuje do wersji 1.9.2 a TA pod tibia 7.6 jest 1.9.1   a kod wygenerowany dla innych wersji nie działa i nic nie da się z tym zrobić

da się coś z tym zdziałać ?? pomocyyyy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...