Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet i zbieranie boxów.

NOOBO POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie opłacalności puszczenia sobię powiedzmy peta na zbieranie boxów na jakiejś bitewnej przy założeniu że nie zostanie zestrzelony a latałby na tym do zbierania lvl3 i o to ile po paliwa zje w stosunku do zbiorów z boxów :)
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z tym to piszcie i się wypowiadajcie bo potrzebuje opinii kogoś doświadczonego. Prosiłbym o nie pisanie postów typu nie wiem nie próbowałem nigdy ale myśle że to nie ma sensu bo coś tam. :D Dziękuje dam lajki za trafne odpowiedzi :)

Opublikowano

Dodam że chodzi mi o stanie w portalu , ewentualnie dokupienie do peta protokołów radarowych ;p wie ktos cos na temat opłacalności tego?

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie opłacalności puszczenia sobię powiedzmy peta na zbieranie boxów na jakiejś bitewnej przy założeniu że nie zostanie zestrzelony a latałby na tym do zbierania lvl3 i o to ile po paliwa zje w stosunku do zbiorów z boxów :)

Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z tym to piszcie i się wypowiadajcie bo potrzebuje opinii kogoś doświadczonego. Prosiłbym o nie pisanie postów typu nie wiem nie próbowałem nigdy ale myśle że to nie ma sensu bo coś tam. :D Dziękuje dam lajki za trafne odpowiedzi :)

100k urki w 13h na bitewnych z podwajaczem, 2 radarowymi (polecam 2 lub 6sztk)

co do stania w portalu to haha.. idz ubijaj lordakie ;p musisz latać albo używać klikacza, żeby klikał na mape a peta będzie zbierał

93988298266825447943.png

Opublikowano

1/4 mapy bez żadnych radarowych ? jeśli tak to stanie w porcie też byłoby dobre ;p

Stanie w porcie nic ci nie da bo protokoły radarowe przy zbieraniu skrzynek działają inaczej a mianowicie zwiększają ci dystans jak daleko może odlecieć pecik od statku.Czyli jak będziesz sobie stał w porcie to pet pozbiera tylko to co będzie w jego zasięgu i wróci do ciebie.To nie działa na takiej zasadzie jak lokalizator wrogów.Najlepiej zbierać samemu po całej mapie albo użyć klikacza tak jak napisał  AGdybyTak .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...