Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Choroba] Róża Zgorzelinowa

DjFiesta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pilnej bardzo rady. (Bez żadnych żartów naprawdę.)

Mojej babci grozi anputacja nogi. (Inaczej odcięcie jej.)

Może ktoś ma jakieś informacje jak to się leczy?

Bo lekarze to kompletni idioci. Nie mogą rozpoznać nawet.

To nie są naprawdę żarty i proszę nie robić z tego tematu do śmiechu.

Opublikowano

Dobre miejsce na pisanie takich tematów. Rzeczywiście stwierdzenie "bez żartów" pasuje tu idealnie.

Skoro lekarze to idioci to przykro mi ale na forum o grach nie ma specjalistów światowej sławy którzy mogli by przebić ich swoją wiedzą.

Babci życzę powrotu do zdrowia a Tobie odrobiny logicznego myślenia.

Opublikowano

Piszesz temat i prosisz o profesjonalną i rzetelną radę na forum gejmingowym. To już samo w sobie jest śmieszne. Skoro lekarze tego nie wiedzą to skąd przeciętny gracz LOLa czy metina, który odwiedza ten dział będzie wiedział?

Napisz na jakimś forum medycznym ze szczegółami czy coś albo szukaj innego lekarza. :)

Opublikowano

@2xup

Kolego. Lekarze stwierdzili na początku że to niby wirus tam z którym nie da się walczyć.
A na necie wyczytałem że da się ale nie pisze dokładnie co i jak.

Więc skoro kolega ma wodogłowie to niech się nie odzywa.

Zajdz do lekarza powiedź że cię boli noga to ci przepiszą antybiotyki na przeziębienie.

Tyle odemnie.

Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

No to postawili Ci jakąś diagnozę i powiedzieli twojej babci co jej dolega. A skoro mówią, że nie da się walczyć (nie wiem ilu lekarzy Ci to powiedziało i czy odwiedziłeś z babcią tylko jednego i on wydał taką diagnozę czy paru i oni potwierdzali słowa poprzedników) to tymbardziej nikt nie pomoże Ci na takim forum jak tym. Ja rozumiem, że to są pogaduszki ale prosisz tutaj i wymagasz od potencjalnego człowieka, który odpowiada na ten temat o skorzystanie z zasobu większej wiedzy medycznej a wątpię, że znajdziesz taką osobę tutaj.

Opublikowano

@2xup

Kolego. Lekarze stwierdzili na początku że to niby wirus tam z którym nie da się walczyć.

Zajdz do lekarza powiedź że cię boli noga to ci przepiszą antybiotyki na przeziębienie.

Tyle odemnie.

Pozdro dla kumatych.

Dobrze kumaty człowieku, przekonałeś mnie! Od dziś gdy zachoruję, leczyć mnie będą użytkownicy mpcforum.

Opublikowano

Z tego co wiem jeśli grozi jej amputacja nogi to już jest za późno na jej leczenie.

Jak się zainteresowałeś tematem wpisałeś nazwę choroby i coś o niej poczytałeś.

Jeśli to ta choroba co w nazwie tematu leczenie jej trwa 1-3msc za pomocą np amkoksycyliny (Internet power)

Jeśli już jej grozi amputacja to oznacza że zareagowano na chorobę za późno chociaż objawiła się wcześniej (powinna być widoczna na ciele) więc można powiedzieć że (może lenistwem) zgotowała sobie taki los. (Zakładam że tak było)

A tak w ogóle to pytanie się na tym forum o takich sprawach to głupota bo nie uzyskasz trafnej odpowiedzi a ludzie znajdą 1000 powodów żeby ci dopiec. 

Amputacja w podeszłym wieku to bardzo ciężka sprawa (Nie chce Ci mówić jak się kończy w najgorszym przypadku możesz się domyślić)

Do tych miłych panów na górze jeśli jest się nierozważnym(bez obrazy dla autora) i ktoś jest z rodziny w niebezpieczeństwie szuka się pomocy wszędzie (tak nawet tutaj) bo jest jakaś minimalna szansa że ktoś miał podobne doświadczenie.

A Ty drogi autorze mniej komputera i więcej spędzania czasu z babcią o ile to możliwe.

Powodzenia dla babci w dojściu do zdrowia. 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@2xup

Tyle odemnie.

Pozdro dla kumatych.

Jest tysiace for medycznych gdzie moglabys zasiegnac rady, a ty piszesz o tym na forum, gdzie nikt nie ma prawa wiedziec jak pomoc twojej babci
Opublikowano

Z tego co wiem jeśli grozi jej amputacja nogi to już jest za późno na jej leczenie.

Jak się zainteresowałeś tematem wpisałeś nazwę choroby i coś o niej poczytałeś.

Jeśli to ta choroba co w nazwie tematu leczenie jej trwa 1-3msc za pomocą np amkoksycyliny (Internet power)

Jeśli już jej grozi amputacja to oznacza że zareagowano na chorobę za późno chociaż objawiła się wcześniej (powinna być widoczna na ciele) więc można powiedzieć że (może lenistwem) zgotowała sobie taki los. (Zakładam że tak było)

A tak w ogóle to pytanie się na tym forum o takich sprawach to głupota bo nie uzyskasz trafnej odpowiedzi a ludzie znajdą 1000 powodów żeby ci dopiec. 

Amputacja w podeszłym wieku to bardzo ciężka sprawa (Nie chce Ci mówić jak się kończy w najgorszym przypadku możesz się domyślić)

Do tych miłych panów na górze jeśli jest się nierozważnym(bez obrazy dla autora) i ktoś jest z rodziny w niebezpieczeństwie szuka się pomocy wszędzie (tak nawet tutaj) bo jest jakaś minimalna szansa że ktoś miał podobne doświadczenie.

A Ty drogi autorze mniej komputera i więcej spędzania czasu z babcią o ile to możliwe.

Powodzenia dla babci w dojściu do zdrowia. 

Jeden przynajmniej ogarnięty człowiek. Dzięki za takie info. To mi przynajmniej nie co dało do świadomości czy coś można zrobić. A spędzać nie mam jak gdyż od Białegostoku do Warszawy jest nie co kawałek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...