Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak efektywnie łowić?

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak teraz łowić, aby nie 'złowić' bana? Czy ta opcja co jest w m2bobie, że co każde 50 minut stopuje bota na 20 minut działa i można łowić cały czas?

Opublikowano

Najlepiej po staremu, albo tam gdzie najwiecej ludzi, albo w jakims dzikim miejscu typu pieklo (z tego co pamietam mozna lowic w lawie :P).

Opublikowano

najlepszym sposobem jest używanie bota jeśli jesteś przy kompie. nigdy nie wyłapiesz bana. łowiłem tak po 2-3 konta. a z GN robiłem sobie jaja. oni wiedzieli,że mam fb ale za każdym razem odpisywałem 

Opublikowano

Idź tam gdzie najmniej osób, nie tak jak w Jinno przy starcie lub na wyspie tylko inne miejsce znajdź.

Opublikowano

Czy ta opcja co jest w m2bobie, że co każde 50 minut stopuje bota na 20 minut działa i można łowić cały czas?

Jest taka opcja, ale to nie daje Ci gwarancji, że nie zostaniesz zbanowany. W przypadku, kiedy GM do Ciebie pisze, a Ty łowisz nadal i nie odpisujesz, to i tak bana dostajesz.

Nie wiem, jak teraz GM reaguje w sytuacji, kiedy przestajesz nagle łowić, gdy do Ciebie napisze.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jest taka opcja, ale to nie daje Ci gwarancji, że nie zostaniesz zbanowany. W przypadku, kiedy GM do Ciebie pisze, a Ty łowisz nadal i nie odpisujesz, to i tak bana dostajesz.

Nie wiem, jak teraz GM reaguje w sytuacji, kiedy przestajesz nagle łowić, gdy do Ciebie napisze.

Jak przestaniesz łowić zanim napisze to bana nie będzie , a jak przestaniesz łowić później to ban jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...