Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

RabbitTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Od wczoraj gra wyłącza mi się w trakcie bitwy bez powodu. Nie wyskakuje żaden błąd, sama z siebie się wyłącza. Miałem mody, usunąłem je dalej to samo. Przeinstalowałem grę, na czystym kliencie wciąż to samo, nawet częściej 2 razy w trakcie jednej bitwy. Nie wiem co się dzieje, prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź.

Pozdrawiam!

Opublikowano

A jakie to ma znaczdnie?

Top: Podaj parametry swojego kompa, zaktualizuj sterowniki.

Opublikowano

Na minimalnych. W tym momencie nie jestem w stanie ich dokładnie opisać ale do tej pory wszystko śmigało jak należy zawsze grało się płynnie i bezproblemowo. Jak będę znać parametry to zedytuje

@Edit

Płyta główna: MSI MS-7748

Procesor: AMD A8-3820 APU 4x2,5GHz

Karta graficzna: zintegrowana Radeon HD6550D 512MB 128-bit

Pamięć RAM: 4GB DDR3

Opublikowano

Na minimalnych. W tym momencie nie jestem w stanie ich dokładnie opisać ale do tej pory wszystko śmigało jak należy zawsze grało się płynnie i bezproblemowo. Jak będę znać parametry to zedytuje

Ściągnij sobie CPU-Z i tam wszystkie parametry komputera są. :)

Możliwe, że pora wymienić komputer?

ps. Odznacz grafikę poprawioną.

Opublikowano

A jakie to ma znaczdnie?

TAkie że grafika może się przegrzewać i wyłącza program bo nie utracić danych w pamięci ram. Taka Temperatura awaryja

Opublikowano

TAkie że grafika może się przegrzewać i wyłącza program bo nie utracić danych w pamięci ram. Taka Temperatura awaryja

Czekam na dzień, w którym napiszesz coś mądrego. Co ma temperatura do wyłączania się SAMEJ gry. Gdyby wyłączył się komputer to spoko. Po raz 51345134513451 Cię proszę - Nie pisz swoich teorii spiskowych, wymysłów i bajek. Wprowadzasz tylko w błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...