Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NinjaHack na ShivaMT2 i nie tylko!

Gość LAIK KRUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na modzie nie działa na Virtualu :P

Nie wiem, nie sprawdzałem szczerze mówiąc czy działa na modzie. Ale jak w modzie masz WH, to wystarczy pliki z mod podmienić w folderze z WH

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że na większości serwach 2012 pójdzie? Swoją drogą na czym się wzorowałeś? Bo ja nie potrafię zrobić warriorhacka/ninjahacka bo nie wiem jakie pliki trzeba pozmieniać w tym PC/PC2..

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że na większości serwach 2012 pójdzie? Swoją drogą na czym się wzorowałeś? Bo ja nie potrafię zrobić warriorhacka/ninjahacka bo nie wiem jakie pliki trzeba pozmieniać w tym PC/PC2..

Tak. Wystarczy wrzucić paczke do klienta i będzie działać. Działa nawet na zabezpieczonych klientach, chyba, że usuniete jest odpalanie plików mix ale to też da się ominać.

Opublikowano

No tak ale jak się wgra tego twojego hacka to faceci chodzą jak baby a baby na koniu są poprostu nie ruchome

76561198030895941.png

Razmir123.png

Opublikowano

No tak ale jak się wgra tego twojego hacka to faceci chodzą jak baby a baby na koniu są poprostu nie ruchome

Testowałem to tylko na facecie, będe miał czas to sprawdze na kobiecie również.

Opublikowano

WIem wiem ja tak samo gram facetem ale inni gracze poruszaja się jak kobiety oO a ci co graja kobietami to w ziemi są

76561198030895941.png

Razmir123.png

Opublikowano

WIem wiem ja tak samo gram facetem ale inni gracze poruszaja się jak kobiety oO a ci co graja kobietami to w ziemi są

Postaram się zrobić nh na kobiete również. ;)

Opublikowano

Mam problem bo dy chcem rozpakować i wpisuje hasło to pisze ,że plik jest uszkodzony lub złe hasło

To widocznie złe hasło wpisujesz, bo archiwum nie jest uszkodzone w 100%.

Opublikowano

Ziomuś, byś mógł pomóc? to hasło nie działa, próbowałem  to hasło sam wpisać, nawet kopiowałem i nie chciało działać :/ 

Opublikowano

nie dziala to haslo 

Ziomuś, byś mógł pomóc? to hasło nie działa, próbowałem  to hasło sam wpisać, nawet kopiowałem i nie chciało działać :/ 

Działa, nawet sprawdziłem jeszcze raz. Źle wpisujecie, ewentualnei sprawdzcie inny program

Opublikowano

A możesz napisać tutaj też hasło? :) bo jak kopiuję twoje hasło z strony i próbuje odtworzyć w Winrar i 7zip za każdym razem wyskakuję błąd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak działą ninja hack ? i czy na invorii będzie działać ? 

dziala

jak to zrobic by dziaalal na shiva bo tam sa pliki z koncowka .txt w pack

ale pliki w pack nie maja tu najmniejszego znaczenia

Opublikowano

Nie działa. Tz daje hasło i plik zaszyfrowany coś tam xD i tylko DMG jest wypakowane 

@Edit

Działa musicie wejść w link z hasłem i tam jest hasło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...