Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc za połączenie

saures23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie posiadam własnego konta bankowego, a na stronie Tibia.com  Odkryłem pacc za połączenie telefoniczne za 50 zł, czy ktoś mógł by się podzielić swoimi radami czy taki sposób jest dobry, czy nie zostanę oszukany i krok po kroku mniej więcej opisac. Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Przecież to jest oficjalna strona Tibi, nie zostaniesz oszukany.

Co do rad, nie wiem do końca o co Ci z nimi chodzi, bo to oficjalna strona.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pewnie przez jakiś czas będziesz musiał mieć połączony telefon z tibia.com i po tym dostaniesz pacca, czy jest dobry? Jak na telefon cena jest dobra.

Opublikowano

a nie lepiej Ci założyć konto paysafecard? Za darmo i wgl idziesz to sklepu prosisz o psc za 50 zł doładujesz sobie konto tam wchodzisz na tibia.com wybierasz opcje psc i tyle :)

graphic.png

Opublikowano

Dzięki i za to ale tam jest numer tel na który mam zadzwonic i jakis kod i nie wiem co z tym kodem zrobic podpowie ktos??

Now call:
718876868

zł 7.69/minute
Call lasts 4 min, 59 sec, which corresponds to 38.28 PLN

Please enter: 
  735067 # 
Please keep a record of this number!

Coś takiego podpowie ktos w jakiej kolejności co mam zrobić. Mi się wydaje żę w trakcie rozmowy wpisac ten kod, ale pewności nie mam.

Opublikowano

Dzięki i za to ale tam jest numer tel na który mam zadzwonic i jakis kod i nie wiem co z tym kodem zrobic podpowie ktos??

Now call:

718876868

zł 7.69/minute

Call lasts 4 min, 59 sec, which corresponds to 38.28 PLN

Please enter: 

735067 # 

Please keep a record of this number!

Coś takiego podpowie ktos w jakiej kolejności co mam zrobić. Mi się wydaje żę w trakcie rozmowy wpisac ten kod, ale pewności nie mam.

Nie lepiej będzie wysłać sms'a?

Tym sposobem musisz dzwonić i słuchać coś tam przez 5 minut i wtedy wpisujesz ten kod.

@Edit

To nie jest czasami sposób na stacjonarny?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie lepiej będzie wysłać sms'a?

Tym sposobem musisz dzwonić i słuchać coś tam przez 5 minut i wtedy wpisujesz ten kod.

@Edit

To nie jest czasami sposób na stacjonarny?

No to powiedz mi gdzie moge wysłac sms. Nie mów o onepay bo tam jest załosnie

Opublikowano

WYKONAŁEM PŁATNOŚĆ POŁĄCZENIEM Z TEL KOMÓRKOWEGO DZIAŁA w 100% pobrało mi 38.50zł a nie jak jest na stronie 52zł ;) polecam tą płatność.

normalnie babka po polsku mówi co trzeba robic ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WYKONAŁEM PŁATNOŚĆ POŁĄCZENIEM Z TEL KOMÓRKOWEGO DZIAŁA w 100% pobrało mi 38.50zł a nie jak jest na stronie 52zł ;) polecam tą płatność.

normalnie babka po polsku mówi co trzeba robic ;)

Też polecam 38 zl i pacc jest od ręki;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...