Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO problem

Miliosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Gdy włączam CS:GO włącza się okienko, jest czarne i po 2 sekundach znika. 

Reinstall steam, gry, sprawdzenie spójności plików też nic nie dało

Proc: Intel Core 2 Duo 2x2.0GHz

Ram: 4 GB

Vista 32 bit

Karta graficzna zintegrowana: Mobile Intel® GMA 4500MHD

Opublikowano

No to pewnie ci się nie odpala dlatego, że karta graficzna zintegrowana i procek też nie najlepszy 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Nie mam takiego problemu lecz jestem pewny że mam gorszego Pc.

Procek - 2x 1,70GHz AMD

Karta graficzna także zintegrowana 256mb *TYLKO!*

I mi działa bez problemów co prawda mam czasem trochę dłużej czarny ekran przy włączaniu gry no i niestety te FPS 24-29 nie więcej :/

Opublikowano

Napisz do steam'a ;)
Kupiłeś grę, więc masz prawo prosić ich o pomoc.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety nie pomogło ;/ Jakieś inne sugestie ??

Debug.log

[0128/234203:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load x:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
Some features may not be available.

Opublikowano

Mam gorszego kompa. W zasadzie laptopa. Procek 1.65  GHZ i karta AMD Radeon (jakaś do dupy totalna zintegrowana) i mi hula w 30 fps. No chyba że każdy weźmie negeva i zacznie walić fullauto to mam stałe 9 fps. Daj wszystko na najniższe, i zmień na litość boską windowsa. Vista to jest gówno które zostało stworzone do biura, tfe nawet nie do biura bo się zawiesza i ciul wie co. Zmień na 7 bo xp to już staruszek. 

Opublikowano

Mam gorszego kompa. W zasadzie laptopa. Procek 1.65  GHZ i karta AMD Radeon (jakaś do dupy totalna zintegrowana) i mi hula w 30 fps. No chyba że każdy weźmie negeva i zacznie walić fullauto to mam stałe 9 fps. Daj wszystko na najniższe, i zmień na litość boską windowsa. Vista to jest gówno które zostało stworzone do biura, tfe nawet nie do biura bo się zawiesza i ciul wie co. Zmień na 7 bo xp to już staruszek. 

A mógłbyś podesłać jakieś parametry startowe dla słabego kompa (rozdzielczość itd.) mi w ogóle nie chcę się włączyć cs go więc w opcjach nie mogę zmienić ustawień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...