Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wp 76 -Metki dt itp

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam chęć troche zarobić na metkach na dt surą wp  a dokłądniej to Ostrze P zbroja g1 strach m6  po biologu. akurat teraz taka sytuacja jest,że brakowało by mi zbrojki  i musiałbym założyć na 34 lv  z jakimiś bonami pod exp i hełmu(kupiłbymn byle jaki 20 dt)  biłbym truciakiem +9 28 sr . jedyny minus to jest brak bufa,ponieważ konto jest w innym królestwie. Pytanie jest takie,czy dam rade zrobic dt i bić na metkach mordu bez większych problemów ?

Opublikowano

Opisz całe eq, w ciemno prawie nikt nie powie (mamy kilku wróżbitów na forum :D)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Opisz eq bo wróżką nie jestem.

Ale z DT problemu nie będzie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

eq to tak
Truciak +9( 28 sr )
zbrojka na 34 (1,5k pz 15 wartosc ataku 3 odbicie)
hełm ogarnął bym jakiś 20 dt 
kolce ebo 20 dt 
buty 10 kret lub jakieś z pz 
nasiorek też może być 10 na kreta lub pż 
tarcza sokoła nno lub załatwi się inną 
+ dzik co daje 10 kryta. czyli jeeli założyłbym eq na kryta to było by  ok 30+ dzik + buf.w truciaku niestety nie ma kd kryta )

Opublikowano

jest taka sprawa,że aktualnie konta są w innych królestwach i aktualnie nie ale prawdopodobnie będą w tym samym.a bez bufa dałbym rade?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...