Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spodnie i buty

Maczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak może nie być w Reserved jak jest na ich stronie zamieszczona cena? Może po prostu zabrakło i czekają na dostawę lub coś takiego? Poczekaj.

Opublikowano

Jak może nie być w Reserved jak jest na ich stronie zamieszczona cena? Może po prostu zabrakło i czekają na dostawę lub coś takiego? Poczekaj.

nie ma ceny bo to link do koszuli a nie spodni ; P

Opublikowano

Takich zwykłych koszul slim jest pełno, chociażby w h&m (chyba, że bardzo Ci zależy na tym, żeby była z reserved).
A co do butów, to tego typu butów nie ogarniam, ale o uszy obiła mi się kiedyś nazwa "botki" (z tego co widzę, to te również mają mały "obcas".

Opublikowano

Takich zwykłych koszul slim jest pełno, chociażby w h&m (chyba, że bardzo Ci zależy na tym, żeby była z reserved).

A co do butów, to tego typu butów nie ogarniam, ale o uszy obiła mi się kiedyś nazwa "botki" (z tego co widzę, to te również mają mały "obcas".

koszule to ja kupielm chodzi mi o spodnie :)

Opublikowano

Spodnie w takim stylu ma Turbokolor.Polecam,bo są dobrze wykonane i można wyrwać za w miarę dobrą cenę,bo często zdarzają się przeceny tej marki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...