Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info - Alliance nie zostanie ukarane

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ze te itemki są najlepsze do snowballu :) A to ze CW robi dramę to już ich problem.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Tylko ze te itemki są najlepsze do snowballu :) A to ze CW robi dramę to już ich problem.

Sobie mogą je kupować na soloQ. Wg. mnie to jest zniewaga rywali i straciłem szacunek do Alliance teraz.

Dodatkowo froggen na kassadinie twin shadows kupił, to ciekawe, to raczej też jest dobre do snowballu..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Sobie mogą je kupować na soloQ. Wg. mnie to jest zniewaga rywali i straciłem szacunek do Alliance teraz.

Dodatkowo froggen na kassadinie twin shadows kupił, to ciekawe, to raczej też jest dobre do snowballu..

owszem ze jest, znajduje stacki i je slowuje oraz daje wizje, nie zapomnijmy o 80 ap  i mvs

to jak wspomnial @Veme nie są troll itemy, zwykle itemy

cw zrobilo wielka afere jacy to oni slabi są, dlacze all kupilo mejaie i occulty, bo mogą

­

Opublikowano

Moim zdaniem w tym sezonie jakieś walnięcie jest na "troll". Nie ma itemu, który tb nie pasuje albo robi go 90% graczy od razu wyzywanie : "troll report". Bezsens kompletny, a może ktoś chce spróbować czegoś, może jednak coś jest lepsze. Lepiej mu się gra.I to jeszcze do tego przeszło na rozgrywki na wyższym poziomie.

Opublikowano

"Jeśli chodzi o nas to czujemy się jakbyśmy zostali ugodzeni nożem w plecy". Meczu nie widziałem, ale serio kupienie przez enemy troll itema to od razu powód do płaczu ?

21515.jpg

Opublikowano

Niech CW się weźmie w garść, bo Pawełek ich nie może zawsze carrować. Itemy ze stackami to disrespect dla przeciwnika? LoL?

Itemy, które się stackuje są bardzo mocne za niską cene. ;)

Jakby Frogen zrobił AD Kassadina to by było o co płakać.

y6eft.gif

Opublikowano

No i k***a bardzo dobrze, jebane cipki z CW niech się nauczą lepiej grać. Rozumiem, że teraz mam cisnąć tylko na #1 Mobafire, by nie zostać zreportowanym za trolling? Przynajmniej Riot tym razem wykazał się rozumem ignorując lowów z CW.

Opublikowano

Według mnie nie ma tu nic do interwencji, to są snowballowe itemy i takie mogą być, to nie to samo co z H2K

Opublikowano

Gdyby Riot nie chciał by gracze kupowali te przedmioty zablokowali by je na LCSach tak jak czasem blokują championy. Skoro Kassadin używa AP to kupił mejai dzięki któremu będzie miał więcej AP, proste. Nie widzę z tym nic poniżającego.

Opublikowano

xD

Ja kiedyś wziąłem maczete łowcy i poszedłem na junglę... jako Annie 

i?

"Jeśli chodzi o nas to czujemy się jakbyśmy zostali ugodzeni nożem w plecy". Meczu nie widziałem, ale serio kupienie przez enemy troll itema to od razu powód do płaczu ?

To nie jest troll item, lol.

Opublikowano

Temat z dupy, hype czy jak to można nazwać.

Powiem tak, nie umią przegrywać (przegrywają na lcsach często xD) i się zesrali bo kupili itemki które się stackują.

To jest coś takiego, jakbym przyjaciela w soloq spotkał w przeciwnym zespole a on złożył Mejasa, bo wygrywał.

Opublikowano

Hahah Alliance!  CW popłakali się jakby to było coś strasznego. Ja co kilka gier mam takich enemy co teleporta zużywają obok siebie czy ignite na dobicie specjalnie i patrząc jak płonę xDD i co mogę zrobić? Oni kary 300$ nie dostaną a jedynie reporta za brak szacunku do enemy XDD

W chuju to mam, że to są LCS'y. 

Opublikowano

Po co są te itemy? Żeby ich nie kupować? Jak dla mnie CW wyszło na idiotów w tej sytuacji ^^

Bo są idiotami, i są w dodatku najgorszym teamem na lcsach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...