Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Ktorego Dropi Fms I Rib

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej na 20Lvl Na Przeklletych lazic ale na 35 już watpie żeby drąpnął Fmsik

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Szczerze mówiąc od 31 lvla siedziałem na ezotach do 38 lv i do 36 lvl'a nie dropł żaden rib a ni nic jak nabiłem 37 lvl to poleciały 3 riby więc moim zdaniem zależy od farta lub tego czy masz rękawicy a riby itp na ezo leca najczesiej powyzej 30.

<<<<<<<<<<- Hello and Goodbye ->>>>>>>>>>

Opublikowano

Mojemu koledze na początku s8 leciały riby jak głupie... Pamiętam jak przyszedł do szkoły i sie podniecał bo na 29 dropnął mu marmur ^^ Na drugi dzień kolejny raz sie podniecał bo 2 ribki dropnął i tak codziennie od 29lv do 39lv dropily mu po 2 riby bez rekawicy ! heh .. mi to nawet od 29-36 zaden rib nie polecial ^^

Opublikowano

jak ja miełem wojem mentalem 14 lv eq +6/7 chodziłem sobie na best w m2 bez rękawicy i co dziennie po 1/2 fms'ach mi lootało miałem 10kk i mnie okradli ^_^ Nie Gram Już Na Pl'u xD

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

Zależy od farta , ja siedziałem od 25 lvl do 32 i wtedy dopiero poleciał ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

ale noobskie pytania.... mi dropło na 54 lvl

bij dopoki nie dropnie a nie to co jednego zabiles i juz placzesz ze ci nie dropie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mi dropło na 51lvl z best łucznika którego przypadkiem zabiłem :). Trzeba mieć farta i długo siedzieć przy grze ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi kiedys dropnol na 59, Gm mowi Event dla 30lvl to se poszedlem, i bylo pelno bestow, mowie A zabije 1 i dropnol Fms

Zalezy od szczescia ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...