Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić PS3?

Fidds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej tak. Masz szeroką oferte gier w przystępnych cenach - TLoU za 50pln for example. Jednakże jeżeli nie jesteś zainteresowany exclusive'ami, a multiplatformy ograłeś gdzie indziej nie warto. W takiej sytuacji lepiej zainwestować w aktualną generacje/mocnego pcta.

Opublikowano

Zależy,jak kupujesz ją dla 2-3 gier to się zastanów...no według mnie to też zależy jaki masz tv...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Opłaca,jest dużo gier i nadal wychodza nowe, Ja osobiście posiadam ps3 super slim 500gb + 2x pad + kamerka i tą księge czarów z tym sprzętem + 100 gier i jest zaje ;) Podłączyłem sobie do mojego 58 ( a raczej rodziców) tv full hd/3d i gram w salonie, można również w 3d grać jak ktoś ma tv odpowiedni.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Czy ja wiem...

Z jednej strony warto, biblioteka gier jest ogromna a tytuły ekskluzywne są po prostu super, z drugiej strony mamy już PS4, więc teraz już raczej na PS3 będą tylko tasiemce wychodzić.

W dodatku w przyszłym roku będzie dostępna już usługa PS Now w naszym kraju, także będziesz mógł sobie zagrać w gry z PS3.

Jeśli masz większą kwotę, to przemyśl kupno PS4.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLazy Sloth

Najnowszych? Trochę przesadziłeś. :)

@topic

Jak dla mnie jeżeli masz odpowiednią ilość pieniędzy, bez zastanowienia bierz PS4, trzeba też myśleć w przyszłość, a po zwiastunie Uncharted 4 nie żałuje ani grosza że kupiłem czwóreczkę. ;)

A jeżeli stać cię tylko na trójkę, to masz dwie opcje, kupić PS3, lub zbierać dalej na PS4, ja osobiście wybrałbym drugą opcję, ale to już zależy od ciebie.

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Należy do jednych z najnowszych.

Jak już coś.

W poście oto mi chodziło.

;)

Ps3 jest już od 8lat a ty mówisz, że należy do jednych z najnowszych oO

Zbieraj na ps4, w końcu będzie można grać w gry z ps3

Opublikowano

Szczerze? Nie warto. Jezeli zalezy Ci na konsoli to kup PS4, a jak nie masz hajsu to się nie spiesz, jeszcze stanieje a Ty uzbierasz kasę. Ewentualnie jak bardzo Ci zalezy na starej generacji to rozważ tez kupno xklocka, posłuchaj opinii ludzi którzy np maja obie kkonsole i podejmij decyzje, nie słuchaj takich znawców" którzy mówią ze ps3 to najnowsza konsola;)

Opublikowano

Stanieć ? Stanieje ale za rok,półtora nie wiem czy komukolwiek tak bardzo chce się czekać....

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się, aczkolwiek lepiej uzbierać na PS4 :p Jest masa świetnych gier na PS3, w które trzeba zagrać przykładowo wg. mnie seria Uncharted ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...