Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy GTA SanAndreas wejdzie na lapka: Procesor: Intel (R) Core(TM) i3-3110m CPU @ 2.40GHz 2.40GHz,4 GB, Windows: 8.1 64 bit,HD Graphics 400 ?

XtheXziomekX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy GTA SanAndreas pójdzie na lapku

Procesor: Intel (R) Core(TM) i3-3110m CPU @ 2.40GHz 2.40GHz

Ram: 4 GB

Windows: 8.1, 64 bit

Grafika: Intel(R) HD Graphics 400

Pamięć dysku: 1 TB.

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Lapek lenovo :)

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

I tak w GTA nie opłaca się grać na większych detalach niż na Low. Bo później dochodzą te obrzydliwe cienie przez które nie da się grać.

Snajper zależy jak kto woli, w gta na LOW gra się obrzydliwie i nie fajnie. Na full masz o wiele ładniejszą grafikę, ale jak kto woli.

Czekamy na model laptopa, bo może masz 2 kartę, na którą możesz sobie przełączyć. Ta karta, która masz teraz jest podstawową kartą zintegrowaną.

Opublikowano

Snajper zależy jak kto woli, w gta na LOW gra się obrzydliwie i nie fajnie. Na full masz o wiele ładniejszą grafikę, ale jak kto woli.

Czekamy na model laptopa, bo może masz 2 kartę, na którą możesz sobie przełączyć. Ta karta, która masz teraz jest podstawową kartą zintegrowaną.

Naprawdę? Nie zauważyłeś, że na 'Bardzo wysokich" nie zmienia się nic prócz dodania cieni? Wszystko się zmienia jak zmieniasz antyashling. I krawędzie.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wymienił kartę graficzną, bo tą co masz to porażka. Reszta też nie jest dobra, ale nie jest najgorsza. Na pewno sobie zbyt dużo nowych produkcji nie pograsz, a w SA z tą kartą na low nie radziłbym bo to marnowanie potencjału gry.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wymienił kartę graficzną, bo tą co masz to porażka. Reszta też nie jest dobra, ale nie jest najgorsza. Na pewno sobie zbyt dużo nowych produkcji nie pograsz, a w SA z tą kartą na low nie radziłbym bo to marnowanie potencjału gry.

W laptopach nie ma sensu wymiany karty graficznej, nawet nie we wszystkich się da.

U mnie na podobnym laptopie gra nie była grywalna, max 9 fpsów.

Opublikowano

Ja mam laptopa ASUS F5V. Procek Intel Core Duo T2250 1.73GHz, grafika ATI Mobility Radeon X2300 128MB, 2GB RAM i dysk 120GB i mi GTA SA na ustawieniach Bardzo Wysokich i rozdzielczości 1280x800 działa w 40 FPS'ach. Więc i tobie powinno działać.

I jeszcze dodam że mam system Windows Vista Home Basic 32bit :)

I jako ciekawostkę mogę dodać że Mafia 2 na low idzie w 10 FPS'ach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...