Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Dajmond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio postanowiłem sobie wyjść w końcu z tego gowna nazwanego przez niektorych platyną. Zagrałem w tej lidze około 120 meczy i ciągle przeskakiwałem z plat III do plat IV i tak ciągle. Gram z moim bratem (Dolidius) duo. On ADC a ja na midzie, ja preferuje grać orianną a on trist .

Win streak:

697991406380836775907.png

I od teraz będe wrzucał wszystkie mecze, porażki jak i zwycięstwa:

1 GRA

Nie było tu zbyt łatwo, po takim win streaku wyszukało mi platyne I przeciwko mnie i do tego nie zbanowałem Yasuo. Jednak dzięki pomocy junglerowi poradziłem jakoś sobie i mimo ciągłego flame'u ze strony topa na junglera wygraliśmy

715081406380837775907.png

2 GRA

Moją pozycje zajął ziggs, jednak nie przejąłem się tym za bardzo i poszedłem na jungle. Prawie nigdy nie grałem na jungli, ale kiedyś grałem lee na midzie więc insec'i prawidłowe :D Poszło łatwo, na starcie zabrałem Udyrowi reda więc on chciał mnie counter junglować co skończyło się dla niego śmiercią. Jedynie pantheon coś robił w tamtym teamie ale to nie wystarczyło. W 25 minucie panth się wkurzył i zaczął tańczyć po fontannie. :D

SlR.png

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Graj na bolu szybciej wbijesz.

A nie widzisz jak ładnie wycięty ss?;d

@topic

No nieźle tylko nick nick zmień bo trochę wiocha

Opublikowano

Za bola podziekuje. Ss wyciety bo mkjogo i ktos by mnie podjebal wole nie ryzykowac

Nick zamierzam zmienic ale mnie nie stac :D

Niedlugo kolejna gra wygralem juz chyba 8 z rzedu mam nadzieje ze moj win streak sie szybko nie skonczy :)

Opublikowano

3 GRA

Platyna too easy, nawet syndra mi nie straszna :D

684151406447773775907.png

GRA 4

Nie takie easy jakby sie wydawało xDDDDD Panth sie wyfeedował i potem miał mnie na combo. Ta gra była smutna :( A myślałem ze promo będzie

786381406449986775907.png

GRA 5

Early było totalnie przegrane, ale nie przez wszystkie linie. Tylko przez gankplanka. W 10 minucie xin mial 14 lvl i 12/2, chcielismy pomoc ale sie juz nie dalo. Udało nam się przetrwać i tristana sie wysnowballowała, ale niestety to nie starczyło. W ostatnim team figcie pod baronem heca dal sie zlapac i gg :(

gsR.png

Opublikowano

Zrobiłem sobie przerwe i pogralem normale galio, op pick :D wracam do rankedow

GRA 6

Zapomniałem zrobić ss-a z gry, więc tylko z match history. Kayle, moj dawny main. Wpadła quadra, prawie penta tylko sksuli :D .  NIestety przegrana, nie zbanowany yasuo dawał się we znaki.

JvR.png

GRA 7

Tutaj się trochę bałem bo grałem na kate która miała zagranych 800 meczy tą postacią. WIdać było że ogarniała, roam był cały czas od niej ale wszystko powardowaliśmy, counet ganki i potem już nie miała nic do powiedzenia. Jeszcze enemy miało talona na topie i o dziwo nie został zniszczony przez yoricka :P

HvR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...