Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania Sytuacja na PL'u.

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, w Metina gram od 2009 roku. Kiedyś było świetnie, zakończyłem grać na PL'u w 2011 roku, grając na privach. Teraz gdzieś tak od roku porządnie w Metina nie grałem, więc chce wrócić na PL. Ogólnym powodem jest nuda i sentyment do gry.

Zaznaczam, że zamierzam rozpocząć grę na TBD.

1. W którym królestwie gra najwięcej ludzi? (Zgaduję, że w Jinno, jak wygląda sytuacja w moim kochanym Chunjo?)

2. Jaką postacią najlepiej zagrać? (Myślę nad mentalem, bo dawno nim nie grałem - ogólnie to cały czas raz WP, raz body) Podajcie plusy i minusy postaci, chcę żeby było dosyć tanie ku i w miarę tanie eq.

3. Jak najlepiej zarobić na początku gry? Zaznaczam, że zaczynam od totalnego zera bez żadnej pomocy. Zastanawiam się nad wbiciem 30 levela jakimś noob charem i bocenie na fishbocie.

4. Działa jeszcze kamer mod na PL'u? Warto bocić czy admini bardziej pilnują?

5. Jak możecie to dodajcie coś na koniec, o ile jest co.

Dzięki za odpowiedzi, nagradzam lajkami. 

Opublikowano

Siemano, w Metina gram od 2009 roku. Kiedyś było świetnie, zakończyłem grać na PL'u w 2011 roku, grając na privach. Teraz gdzieś tak od roku porządnie w Metina nie grałem, więc chce wrócić na PL. Ogólnym powodem jest nuda i sentyment do gry.

Zaznaczam, że zamierzam rozpocząć grę na TBD.

1. W którym królestwie gra najwięcej ludzi? (Zgaduję, że w Jinno, jak wygląda sytuacja w moim kochanym Chunjo?) Dokładnie, najwięcej w Jinno ale w Chunjo też nie gra mało ludzi. Gra tam bardziej ogarnięta ekipa [ja też xD]

2. Jaką postacią najlepiej zagrać? (Myślę nad mentalem, bo dawno nim nie grałem - ogólnie to cały czas raz WP, raz body) Podajcie plusy i minusy postaci, chcę żeby było dosyć tanie ku i w miarę tanie eq. Tanie ku na mentala, ribek wiele tanszy od fms.

3. Jak najlepiej zarobić na początku gry? Zaznaczam, że zaczynam od totalnego zera bez żadnej pomocy. Zastanawiam się nad wbiciem 30 levela jakimś noob charem i bocenie na fishbocie.Początkowo na złomie, później na ulepach, np ząb orka 450k. FB nvm czy się pyli, ości bez wartości małż 300k

4. Działa jeszcze kamer mod na PL'u? Warto bocić czy admini bardziej pilnują? Tak, ale skoro chcesz grać z sentymentu to po c**j to używać?

5. Jak możecie to dodajcie coś na koniec, o ile jest co. Niskie ceny na TBD, ogar ludzie, aby botów pełno ale da się przeżyć.

Dzięki za odpowiedzi, nagradzam lajkami. 

Ok.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

1. Czerwoni najmniej, niebiescy najwięcej.

2. Sura WP, miażdży i w expie i w pvp.

3. FB możesz zapuścić, ew. czekaj na event i boć. Parę złociszy możesz też na alledrogo wydać.

4. Działa, ale nagonka jest spora.

5. Wróć, bo możesz na tym nawet zarobić [sprzedaż konta]

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dzięki, mam pytanie jeszcze. Warto wbić 10 lvl, zrobić jakieś eq i iść do m3 dropić? Opłacalne to jest?

Opublikowano

Dzięki, mam pytanie jeszcze. Warto wbić 10 lvl, zrobić jakieś eq i iść do m3 dropić? Opłacalne to jest?

Moim zdaniem nie, 10lvl z eq+6 tak czy siak tam będziesz padał ;) Jednak wolałbym bicie bestów, zakup fms.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Na początku możesz trochę pożebrać, zawsze coś na potka czy mieczyk +5, ale jak widzisz bota to zgłoś zawsze miej otworzony kanał IRC i pisz śmiało ;) Zawsze możesz być bohaterem, że boty zwalczasz xD

Każda postać jeszcze jest dobra, ale jak w każdej grze na postaci przeważa  PVP/PVE, więc graj tym co lubisz. Lubisz wytrzymałość i atak bierz surę WP, Jak najlepszą obronę Mental ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...