Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy - Co i jak

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dużo oglądałem różnego rodzaju materiały na polski YT . Jest ram naprawdę dużo różnych ludzi którym udało się wybić i robią ciekawe filmy własnego pomysłu  . Więc idąc tym tokiem myślenia dlaczego mi miałoby się nie udać ? Mając kilka pomysłów czas i chęci postanowiłem nagrać parę filmików . Niestety podczas czytania poradników dotyczących nagrywania ze strony technicznej nękało mnie pytanie  " jak to ogarnę ? " . No i niestety się nie udało i nie postał jeszcze żaden filmik mojego autorstwa ... 

Nie znam żadnego "specjalistycznego" forum na którym mógłbym poprosić o pomoc więc pisze tutaj z nadzieją że znajdzie się ktoś kto mnie wesprze, poda linki do dobrych i aktualnych poradników i wytłumaczy parę rzeczy . 

Chciałbym wiedzieć jakimi programami nagrywać i jak na grywać, co jest chyba oczywiste. Chodzi mi o nagrywnie gry + mój komentarz ( czyli tradycyjnie ) . Natknąłem się na wiele poradników ale dużo było niepełnych lub przestarzałych . W grę wchodzą tylko darmowe programy :) 

Byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mi pomogli . 

Prosze bez komentarzy że nagrywając gry się nie wybije i to nie ma sensu , większość osób na YT się na tym wybiło :) Pomijając to, " jeśli nie spróbujesz nigdy się nie dowiesz co by było gdyby " 

Opublikowano

komu się chce patrzeć jak jakiś no-name gra w gierki? no pomyśl sam. "wybić" to się na tym można było kilka lat temu, jak w Polsce nagrywała garstka osób

teraz to co najwyżej możesz kupować suby na allegro

W grę wchodzą tylko darmowe programy :)

windows movie maker  xD

Opublikowano

No kurna najlepsza odpowiedź no nie wiem co powiedzieć no może hmm słyszałeś mój głos ? Tak serio te weź zabierz swoje kompleksy i wyjdź  

Up Zapomniałem dopisać w pierwszym poście - Wiem że teraz nagrywa masa osób i wybicie na grach jest prawie nie możliwe, o nie zmienia faktu że chciałbym sobie ponagrywać, a tak dla przyjemności . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...