Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Bug Na Pierścień Expa

No Sound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dobra zaczynajmy:

1. Potrzebne materiały to pierścien expa, kd, broń obojętnie jaka.

2. Zakładamy pierścień, jak zostanie na nim 2 minuty to go zdejmujemy przez dozorcę, bo inaczej się nie da.

3. Mamy w eq pierścien na 2 minuty, dowolny kd, dowolna broń z wolnym miejscem na KD.

4. Przenosimy kd na broń, zapyta czy napewno wsadzić, wtedy na miejsce broni dajemy pierścień i wciskamy zeby wlozyć kd.

tutaj Filmik z tutem

http://www.youtube.com/watch?v=s_brkWCFt24

(Jak można proszę moda o podpięcie)

11.jpg

Bywalec
Opublikowano

Mi się tak Udało Pozdrawiam:P

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Niektórzy mówią, że na 1 minutę, niektórzy, że na 2... dobrze, że gram na servach z darmowymi pierścieniami ^^

Chyba na prawdę nie było

Przyda się

@2x down

A ja szukałem wcześniej i nic nie znalazłem.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Gdyby To na PL'u Działało xD to by było fajnie

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Nie na wszystrkich servach działa

Sorry ale było
to pokasz mi link z tematem -_-

11.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/104232-mini-tut-jak-zbugowac-pierscien-expa-na-470-dni/

To tyle . Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Borze Ludzie Czytać dni a ja mam GODZIN

Mod zamknij temat bo spam sie robi -_-

11.jpg

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić super sposób na zdobywanie najnowszych kodów i cheatów do gry metin2! To bardzo proste! Wystarczy wysłać sms o treści <b>GO fwzkde na numer 91959</b> ( koszt 1.22zł z Vat). W treści smsa otrzymujemy Kody które nalezy wpisać podczas gry (czat głowny)KANAŁ CH2!!,

PO WPISANIU KODU Poziom naszych rzeczy rośnie do +9!Dotyczy to jedynie przedmiotów aktywnie używanych przez postać! Jeśli chcecie podnieść poziom swojej postaci o 1lvl wystarczy wysłać sms o treści: <b>game game wbutnd na numer 91959</b> (0.61ł z Vat). W treści zwrotnej otrzymujemy kod który podnosi poziom postaci o 1 lvl! Jesli chcecie miec na swoim koncie dodatkowe darmowe 100kk wystarczy wysłac sms o treści: <b>game hdm8tk na numer 79079</b>JEDYNE DZIAŁAJĄCE W POLSCE CHEATY!!! NIE GADAJCIE MI GŁUPOT JAK SIE NIE ZNACIE ŻE TO NIE DZIAŁA. A MYŚLICIE ŻE SKĄD SIĘ BIORĄ TACY LUDZIE CO BIEGAJĄ W CAŁYM EQ +9?JAK W 3 TYGODNIE MAJA 75LVLE? TUTAJ MACIE ODPOWIEDŹ. ! Kody te były utworzone przez Gameforge. Lecz były one znane jedynie przez administracje gry. Jak wiecie administrator ma zawsze największy lvl i może mieć wszystkie rzeczy. Tak więc wpisuje odpowiedni kod poczym je otrzymuje. To wszystko wiem bo byłem w <b> TEAM metin2 </b> ale mnie usuneli tak wiec <b> DAJE WAM OKAZJE SKORZYSTAC </b> TUTAJ MACIE WŁAŚNIE DO TEGO DOSTĘP! TO SZANSA DLA WAS! ZE WZGLĘDU BEZPIECZEŃSTWA ZASTOSOWAŁEM ZNAKI W NUMERACH . PRZY WYSYŁANIU SMS WPISUJEMY SAM NUMER

A oto film na dowód że one działają

http://www.youtube.c...h?v=8lZx_lBF16M

hahahahha ale noob

Cheaty są dla NOOBÓW

Opublikowano

ja pierdole no ludzie CZYTAJCIE:

[Tut] Bug Na Pierścień Expa Pierścień na 480 GODZIN

http://www.mpcforum.pl/topic/104232-mini-tut-jak-zbugowac-pierscien-expa-na-470-dni/

11.jpg

• 10 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...