Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet głębszy problem( Hamachi)

Konto1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam mały problem który objawił się po zmianie prędkości internetu z 1 na 2 Gb. Odłączyli router, wzięli jakąś antene i teraz mam tylko przekaźnik taki o to podany na załączniku. Problem jest mdz. w tym, że w sieci hamachi do tej pory miałem zawsze połączenie bezpośrednie czyli na zielono było. Teraz jednak mam pośrednie przez co nie mogę nic zdziałać przez internet jeżeli chcę z kimś zagrać multi np. Haxball, Boś2 co wykorzustuje sieć. W haxball jest chyba problemem porty ale nie jestem pewien. Proszę o jakąś pomoc w tym problemie.

post-912987-0-96363200-1406367574.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie ty mieszkasz, no ale ładnie masz skoro masz 2gb internet, chyba w japoni mieszkasz ?

Tak  btw. odinstaluj i zainstaluj hamachi, a jak to nie pomoże to spróbuj programu tunngle(alternatywa hamachi, według mnie lepsza)

Opublikowano

Jaki dostawca internetu?
I raczej nie z 1gb na 2gb.
Tylko 1mb/s na 2mb/s.
Chyba że masz światłowód :)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Jaki dostawca internetu?

I raczej nie z 1gb na 2gb.

Tylko 1mb/s na 2mb/s.

Chyba że masz światłowód :)

Tak pomyliło mi się. Ale podobno mam porty poblokwane i nikt nie potrafi pomóc mi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...