Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na x360 ?

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie gry polecacie na x-klocka ? W jake wy graliście i się wam podobały ? Chodzi mi o gry na pada. Mam forze horizon jak coś więc jej nie polecajcie bo gram :) Gry najlepiej w cenie do 100 zł mogą być używane

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

cała seria Assassin's Creed

Wiedźmin 2 Zabójcy Królów 

Fifa 13/14 (obie są dobre)

Prototype ( pierwsza część po angielsku, druga z polskimi napisami)

Gears of War (całą serie przeszedłem i nie żałuje wydanych pieniędzy)

Skyrim ( dobry RPG, tyle że po angielsku)

Risen 2 Mroczne Wody ( Fajny RPG, dla zwolenników serii Gothica)

Dragon Age ( pierwsza i druga część w PL)

Divinity 2 The Dragon Knight Saga ( w ANG, drugi RPG, w jaki grałem)

Dante's Inferno ( gra typu Slash, podobna do God of War i Prototype)

Opublikowano

cała seria Assassin's Creed

Wiedźmin 2 Zabójcy Królów 

Fifa 13/14 (obie są dobre)

Prototype ( pierwsza część po angielsku, druga z polskimi napisami)

Gears of War (całą serie przeszedłem i nie żałuje wydanych pieniędzy)

Skyrim ( dobry RPG, tyle że po angielsku)

Risen 2 Mroczne Wody ( Fajny RPG, dla zwolenników serii Gothica)

Dragon Age ( pierwsza i druga część w PL)

Divinity 2 The Dragon Knight Saga ( w ANG, drugi RPG, w jaki grałem)

Dante's Inferno ( gra typu Slash, podobna do God of War i Prototype)

AC Kupie napewno. Fifę mam na pc 14 Gears of war także chcę kupić. Coś innego jakieś inne gry ? Czy do Injustice trzeba golda czy jest tam jakis single ? Bo w biedronce bd za 40 zl :P

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

hmmm widzialem gta 5 za 120 zl wiec moglbys se kupic bo gra godna uwagi bf4 tez widzialem za 110 zl godny uwagi osobiscie skoro lubisz auta to nfs rivals ciekawa gra naprawde ja tam kupilem za 50 zl medal of honor warfighter i gra tez spoko no niezapomnij o seri call of duty np black ops ii ja tam kupilem sobie jeszcze WWE2K14 swietna gra typu bokserskiej

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Kup sobie Skyrima, świetna gierka - godna uwagi.

Mam na PC.

hmmm widzialem gta 5 za 120 zl wiec moglbys se kupic bo gra godna uwagi bf4 tez widzialem za 110 zl godny uwagi osobiscie skoro lubisz auta to nfs rivals ciekawa gra naprawde ja tam kupilem za 50 zl medal of honor warfighter i gra tez spoko no niezapomnij o seri call of duty np black ops ii ja tam kupilem sobie jeszcze WWE2K14 swietna gra typu bokserskiej

Wszystko to mam na pc. Tak GTA V też mam na pc kupiony preorder :P

Fifa street? tego to na pewno nie miałeś na PC ;)

No żeczywiście nie miałem ale nie kręci mnie to

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Mam na PC.

Wszystko to mam na pc. Tak GTA V też mam na pc kupiony preorder :P

No żeczywiście nie miałem ale nie kręci mnie to

Zeczywiscie przez rz hmm a moze asasinnba hitman wwe2k14 a mohwa masz ? O moze ghost recon future soldier watch dogs far cry
                                                                         post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...