Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium tank

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty już nie przesadzaj, że prosta. Mam ją, i ogarnięcie jej zajęło mi dosyć sporo czasu (jakieś 50-60 bitew D: ). Do tego bez załogi na przynajmniej 1 perku na 100% czołg nie jest wart swojej ceny. Jak masz za to ten pierwszy perk (Naprawa + Żarówa) i kupiony dosyłacz, wenta i skrzynka, to wartość pojazdu skacze z 10k do jakiś 15k golda :P

Z pewnością prostsza niż Super Pershing czy też E-25, o których była tu mowa.

Opublikowano

Z pewnością prostsza niż Super Pershing czy też E-25, o których była tu mowa.

E25 trudno się gra? Nie powiedziałbym, szukasz krzaczka, chowasz się za nim i czekać na lemminga, aż wyjdzie, a Ty strzelasz póki Ci się amunicja nie skończy.

Opublikowano

weź Su-122-44 ma ogólnie lepszy pancerz od pozostałych mocniej strzela szybko przeładowywuje i nim się szybko zarabia

B) 

Ale autor powiedział, że weźmie jagode... Przecież to oczywiste, że jagoda>suka.

Opublikowano

Albo... Kupię Jagode i su-122-44... i do tego premka i hajs leci .... tylko odraz u nie kupie ... pierw jadzie potem suke... tym i tym mi się dobrze gra na teście...

Opublikowano

@Uszin To lepiej kup sobie Jagodę, ogarnij ją i kup konto premium na 3 miesiące, następnie grasz nią codziennie conajmniej kilka bitew i jak ci się premka skończy to będziesz miał tyle kredytów że... No i podczas premki wyższe tiery nie będą już obciążały budżetu.

Opublikowano

No i chyba tak zrobię ... ALe kusi mnie ta suka jeszcze...

Opublikowano

Lepszy 1 zarabiaczek + premka ;)

Opublikowano

Dobra, zagrasz 1 bitwę, jak nie jesteś retardem to dotrwasz prawie do końca, i tą minutę przeznaczysz na gorszego zarabiacza. Nie ma najmniejszego sensu, premium daje +50% do zarobków i expa.

Opublikowano

Dobra, zagrasz 1 bitwę, jak nie jesteś retardem to dotrwasz prawie do końca, i tą minutę przeznaczysz na gorszego zarabiacza. Nie ma najmniejszego sensu, premium daje +50% do zarobków i expa.

Jeśli Suczkę, by ogarnął to lepiej sprawdzi się zestaw @Juri. 'ego. Premium nie daję wcale 50% do zarobków i XP, a 40%. 

Opublikowano

I teraz pytanie czy Suke i premka czy jagoda i premka czy suka i jagoda

Opublikowano

I teraz pytanie czy Suke i premka czy jagoda i premka czy suka i jagoda

Bierz Sukę i Jagodę, a w przyszłości kupisz sobie premium.

Opublikowano

Jagodę i premkę. @kYRA. nie mam bladego pojęcia, jak ty sobie wymyśliłeś że konto premium daje +40% do zarobków jak wszędzie(np. w sklepie WoT) jasno stoi "- 50% więcej kredytów za każdą bitwę;".

Rzecz w tym, że Jagodę i premkę będziesz wykorzystywać jednocześnie, a dwóch pojazdów premium naraz nie użyjesz.

Opublikowano

Jagodę i premkę. @kYRA. nie mam bladego pojęcia, jak ty sobie wymyśliłeś że konto premium daje +40% do zarobków jak wszędzie(np. w sklepie WoT) jasno stoi "- 50% więcej kredytów za każdą bitwę;".

Rzecz w tym, że Jagodę i premkę będziesz wykorzystywać jednocześnie, a dwóch pojazdów premium naraz nie użyjesz.

Grałeś kiedykolwiek na koncie premium? Konto premium nie daje idealnie 50% do wszystkiego.

Opublikowano

Grałeś kiedykolwiek na koncie premium? Konto premium nie daje idealnie 50% do wszystkiego.

Kyra, nie ośmieszaj się. Sprawdzałem, liczyłem, jest IDEALNIE +50%.

Opublikowano

Kyra, nie ośmieszaj się. Sprawdzałem, liczyłem, jest IDEALNIE +50%.

Ok, macie racje, ja po prostu liczyłem jako 100%.

Top: Weź jednak Jagodę i premium.

Opublikowano

A sposób grania jagodą ?

Sytuacyjny. Może być w pierwszej linii z HTkami, jeżeli masz odpowiednie warunki. Zazwyczaj druga linia i wsparcie dla teamu, chować dolną płytę, a najlepiej cały kadłub i wystawiać tylko budę.

Można również stać w 3 linii i snajpić.

Opublikowano

Sytuacyjny. Może być w pierwszej linii z HTkami, jeżeli masz odpowiednie warunki. Zazwyczaj druga linia i wsparcie dla teamu, chować dolną płytę, a najlepiej cały kadłub i wystawiać tylko budę.

Można również stać w 3 linii i snajpić.

Na malinówce w trybie normalnym może stać w krzaczku i czekać, aż coś zobaczy, bo nie wyobrażam sobie, że jedzie z HT.

Mapa miastowa - pakuj się w miasto na pierwszą linię.

Mapa otwarta coś jak malinówka, ustaw się w krzaku i czekaj na ofiary.

Dodam jeszcze, że na tym czołgu woź automatyczną gaśnicę, bo lubi się palić, a w końcu ma zarabiacza VIIIt i premium to Cię stać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...