Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium tank

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie. Chcę zakupić sb do garażu... czołg premium... Myśle nad Su-122-44 , E25 , SP.

Który z tych czołgów zarabia w miare dobrze... Nie grałem nigdy ruskami.. gram amerykanami oraz niemcami.

Opublikowano

Bo su-122-44 może i bym zabrał , ale ja w ogóle ... nie gram Ruskami. Niemcy i amerykanie. nooo E-25 tylko mi się zdaje że FUN ... sp idzie chyba nawet zarobić... Bo mam bardzo dużo czołgów z amerykanów.

Opublikowano

Dozbieraj i kup JgTiger'a 8,8 - to najlepsza zarabiaczka. Jak potrzebujesz na gwałt, to i tak dozbieraj i kup JgTig'a. Jak wiesz że na 100% ci się nie uda, to bierz SU-122-44 - najprostszy i bardzo mocny.

Opublikowano

Z tej 3 najlepszy E-25.

Do zarabiania E 25? :O 

E 25 - czysty FuN - używanie złota czasami = słabe zarobki.

SP - Nie, to tak jakbyś 100 zł za okno wyrzucił.

SU-122-44 - jako zarabiaczka.

Opublikowano

Czy np. dozbierać i kupić T34 lub lowe

Opublikowano

Kurde, co ja cpalem, ze napisalem E-25... Suka najlepsza, dobry pancerz, mobilnosc, swietna lufka, camo i jeszcze sie cos znajdzie.

Jak masz dokladaf to kup Jagode 8.8, poniewaz to najlepszy czolg do zarabiania.

Opublikowano

Czy np. dozbierać i kupić T34 lub lowe

Ja bym Ci polecił IS'a-6, ma pancerz, działo z przeładowaniem 9 sekund i biję średnio po 390, mobilny i nie dość, że FuN z grania to jeszcze zarabia. Chyba, że 175 penetracji Cię przeraża to kup Jagodę.

Opublikowano

Grywałem na testach tymi czołgami i nie powiem. E-25 najlepszy.

Pomimo że Su 122 44 ma jebnięcie i to ostre, i ładuje szybciej, Jest dla mnie słabym czołgiem premium, Ale całkiem całkiem dobrze zarabia, E25 natomiast, ładny popierdółek, zwiadowca, a za to komar jak uj. Wkurzyć się można na ten czołg będąc w drużynie przeciwnej, ale sam przeciwnik odczuwa wrażenie zwycięstwa.

Jak doładujesz .... kuźwa to co się szybciej ładuje, nie pamiętam już jak się to nazywało, to E-25 staje się śmiertelnym wrogiem każdego czołgu V-VIII.

SP? SuperPershing? Jak dla mnie przereklamowany czołg, rzadko go widuje w grze.

Polecałbym ci E-25 ze względu na zwrotność, Komarka (działo) i jego szybkostrzelność.

Opublikowano

up

Ale Ten czolg ma 150 peny. Jak chesz tym przebic is-3 czy TK? to jest zabawka na ktorej gra sie only gold.

Opublikowano

@KaPi666

Często wyrzuca na VIIIt, wiec bez złota się nie obejdzie. Jedynie gdzie złota nie trzeba używać to tylko wtedy gdy jesteśmy w topie, a top wyrzuca nie zbyt często.

Opublikowano

chyba uzbieram.. na jagode... SP do dupy.

Opublikowano

chyba uzbieram.. na jagode... SP do dupy.

SP nie ma zalet. Pancerz słaby, lufka tragedia, mobilność słaba. Dozbieraj na jagodę, najlepszy możliwy wybór.

Opublikowano

Ja bym Ci polecił IS'a-6, ma pancerz, działo z przeładowaniem 9 sekund i biję średnio po 390, mobilny i nie dość, że FuN z grania to jeszcze zarabia. Chyba, że 175 penetracji Cię przeraża to kup Jagodę.

Również polecam IS-6. Mam T34 i IS-6 i o niebo lepiej mi się gra Isem niż t34 ale to pewnie dlatego nie że nie mam żadnej dychy amerykańskiej :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Również polecam IS-6. Mam T34 i IS-6 i o niebo lepiej mi się gra Isem niż t34 ale to pewnie dlatego nie że nie mam żadnej dychy amerykańskiej :P

Tylko to zależy na jakim poziomie stoi Uszin, bo dla mnie starcza 175 penetracji na VIIIt, a dla niego może być już za mało. Dlatego musi się zastanowić, bo jeżeli ma kupić IS'a-6 i nic w bitwie nie robić to nie warto. :P 

Opublikowano

Juri, Ja w wocie mam swoje sposoby nie bój się, E-25 pomimo tego że ma identyczne działo jak StuG, jest nadal prawdziwą bestią w bitwach, Może i nie zrobię nic ISowi, ale za 0 lub za 50-100 coś powinno wejść jeśli wiesz gdzie strzelać, Bo jak się spotka Twarzą w twarz, nie lada jest wyzwaniem gdzie strzelać, ale jak się skampi od boku tego isa, albo od tyłu, to można coś mu tam wykombinować jakieś DMG.

Opublikowano

Is-6 odpada bo ja w ogóle ruskami nie gram... i nie umiem nimi grać. Najlepiej mi się gra Niemcami i amerykanami. Na początku chciałem sp ale to pizda a nie czołg. Albo troszeczkę poczekać i uzbierać na LOWE lub T34 ...

Opublikowano

Is-6 odpada bo ja w ogóle ruskami nie gram... i nie umiem nimi grać. Najlepiej mi się gra Niemcami i amerykanami. Na początku chciałem sp ale to pizda a nie czołg. Albo troszeczkę poczekać i uzbierać na LOWE lub T34 ...

T34 odpuść bo jest tragiczny. Lew całkiem fajny, dobra depresja, bardzo dużo pocisków, świetna celność, bardzo dobra penetracja, jedynie DPM i DPS jaj nie urywa.

Najlepiej kup jagodę, bo to najlepszy czołg do zarabiania.

Opublikowano

I chyba kupię to jagode gram w tej chwili na tescie... i jest świetnia... i w miare tania .

Opublikowano

I chyba kupię to jagode gram w tej chwili na tescie... i jest świetnia... i w miare tania .

Bierz, to najlepsza zarabiaczka i w miarę prosta.

Opublikowano

@malpalos Problem typowy dla większości niemców, zresztą tym czołgiem trzeba chować dolną płytę.

Opublikowano

Bierz, to najlepsza zarabiaczka i w miarę prosta.

Ty już nie przesadzaj, że prosta. Mam ją, i ogarnięcie jej zajęło mi dosyć sporo czasu (jakieś 50-60 bitew D: ). Do tego bez załogi na przynajmniej 1 perku na 100% czołg nie jest wart swojej ceny. Jak masz za to ten pierwszy perk (Naprawa + Żarówa) i kupiony dosyłacz, wenta i skrzynka, to wartość pojazdu skacze z 10k do jakiś 15k golda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...