Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malphite - Władca mida

Crytek023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł zaczerpinięty z LCS w s3 jeszcze chyba gdzie Alex Ich bodajże nim grał... Owszem, w niektorych Team Compach taki malph na midzie by się sprawdził bo ma spory dmg z ulta pod ap ale to nie on będzie robił ten największy dmg. Robisz go full ap a nie ma ani Sorcerów ani Void Staffa .. B***h pls. Na topie sie znakomicie sprawdza jeżeli mają team pod as (trynda/jax/trundle itd) dzięki E + jak mamy Yasuo/Orianne na midzie i dobrze się zgramy ble ble ble. Ogólnie w tym momencie wystarczy na takiego ap malph postać z chorym poke jak Ziggs, Ori, Syndra i malph może tylko tulić turreta ;)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

up grales nim pod ap ? probowales ? nie, więc czemu się wypowiadać, a tag wgl  każdą postacią mozna isc ap.... a ludzie spiny tylko... UMIECIE TYLKO KRYTYKOWAC BANANY JEBANE, A SAMI GOWNO ROBICIE SMIECIE DO WOJSKA W*********C...

Opublikowano

up grales nim pod ap ? probowales ? nie, więc czemu się wypowiadać, a tag wgl  każdą postacią mozna isc ap.... a ludzie spiny tylko... UMIECIE TYLKO KRYTYKOWAC BANANY JEBANE, A SAMI GOWNO ROBICIE SMIECIE DO WOJSKA W*********C...

Po 1. Nie jesteśmy na "Ty" 

Po 2. Tak, grałem nim

Po 3. Pójdę Caitlyn pod AP no bo przecież bije magic dmg z W i bodajże E !

Po 4. Reporcik 

Po 5. Czemu mam iść do wojska jeżeli tego nie chce? 

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Po 1. Nie jesteśmy na "Ty" 

Po 2. Tak, grałem nim

Po 3. Pójdę Caitlyn pod AP no bo przecież bije magic dmg z W i bodajże E !

Po 4. Reporcik 

Po 5. Czemu mam iść do wojska jeżeli tego nie chce? 

Po 1. Jak ma na ciebie mówić ? panie dziamal96   xD

Po 2. Spierdalaj

Po 3. Spierdalaj

Dobry poradnik, ale malphite na midzie ssie.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

a tag wgl  każdą postacią mozna isc ap

Fajnie :), ale dlaczego "tag"?

Po 2. Spierdalaj

Po 3. Spierdalaj

Reporcik, troszeczkę szacunku.

up

lol, to chyba nie umiał grać, i do malphite trzeba mieć dobry team, taki yasuo na topce, tak jak jeden dobrze napisał, nawet nim tak nie graliście a komentujecie ;)

W brązie można wszystkim wygrać. Co z tego, że będzie yasuo na top'ie, skoro ty zrobisz nim na Ori/Syndre/Ziggs'a 0/10 i zanim yasuo podleci to padnie. Grałem nim tak dla zabawy z kumplami, może na zwykłych grach się sprawdzi, ale rankedy to tylko top.

Ee tam ap malp nie taki zły :) bez ulta tak naprawdę prawie nic nie robi, bo z q+e nawet nie ma 1;1 przelicznikow, ale ulti jest bardzo potężne! na combo tak łatwo nie jest kogoś wziąc, ale nadrabia to utility

Ta, tylko trzeba nim umieć trafić z ult'a, a dodatkowo jak trafisz na ogarniętych przeciwników, to co najwyżej uda ci się jedną osobę złapać.

h6IduA1.png

Opublikowano

Po 2. Spierdalaj

Po 3. Spierdalaj

1. Nie musisz ale trochę szacunku wypadało by mieć ;]

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Niektórzy bohaterowie (Zed, Draven) nie mają przeliczników AP na żadnej ze swych umiejętności i oczywiście można nadal kupować itemy, które dodają AP, jednak chodzi o efektywność, a ta w porównaniu do buildu AD będzie raczej mierna.

Co do poradnika, to dużo zależy od składu naszej drużyny, na pewno nie jest to pick na każdą okazję.

Opublikowano

Troche nie ma sensu tego malphite ap robic. Przeciwnicy zrobia banshee i malo robisz. Ap malp nadaje sie tyylko na early/mid game potem to ssie

Opublikowano

Fajnie :), ale dlaczego "tag"?

Reporcik, troszeczkę szacunku.

W brązie można wszystkim wygrać. Co z tego, że będzie yasuo na top'ie, skoro ty zrobisz nim na Ori/Syndre/Ziggs'a 0/10 i zanim yasuo podleci to padnie. Grałem nim tak dla zabawy z kumplami, może na zwykłych grach się sprawdzi, ale rankedy to tylko top.

Ta, tylko trzeba nim umieć trafić z ult'a, a dodatkowo jak trafisz na ogarniętych przeciwników, to co najwyżej uda ci się jedną osobę złapać.

C**j ci w dupe mam to w d***e te reporty :)

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...