Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Wczoraj rano grałem sobie w Metka bez lipy. Wyłączyłem kompa tradycyjnie tzn. Start-->Wyłącz Komputer. Po jakimś czasie wbijam znów (z 2h). Cały pulpit rozpikselowany, ikony ogromne. Ok to zmieniłem rozdzielczość ekranu i jest spoko. Wbijam w metka a tu taki błąd: "Sorry, Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeraration then try again". Proszę o pomoc.

Karta Graficzna:

nVidia GeForce 9500gt 512mb (tylko to wiem). Jeśli wchodzę na pulpicie w Właściwości--->Ustawienia to nie ma tam tej karty jest tylko : "(Monitor domyślny) na:".

Z góry THX. Dam +'ika za pomoc.

Kasa za darmo!

ban_pl_46860_327661.gif

Opublikowano

Spróbuj przywrócić komputer do miejsca, kiedy problemu nie było (start -> wszystkie programy -> akcesoria -> n. systemowe -> przywracanie systemu). Jak nie podziała, to albo zainstaluj sterowniki karty graficznej ze strony www.nvidia.pl, albo z płytki instalacyjnej, którą dostałeś wraz z komputerkiem :rolleyes: Napisz czy się uda ;)

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

mam problem gdy biorę rozpocznij grę na metinie to wyskakuje "please run a virus-check, then reinstall the application" pomocy coo robić?powiedzcie plis

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Format to ostateczność... po 1 wyłącz antywirusa, następnie zrób reinstall całego metina, i zobacz czy działa. Jeżeli pójdzie, to znak że antywirus coś blokuje, jeżeli nie, to problem leży nie po stronie metka, tylko twojego komputera. Ściągnąłeś już te sterowniki do karty graficznej? :unsure:

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...