Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy waszym zdaniem to prawda?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszalem kiedys teorie, ze Tusk to podstawiony przez NSA amerykanin ktory ma perfekcyjnie sterowac naszym krajem. Myslicie ze to prawda?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tusk i perfekcyjnie w jednym zdaniu? Lepszej bajki nie słyszałem.

A źle rządzi? Wstąpienie do unii, Polska jest zieloną wyspą :) dobrze mu idzie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Slyszalem kiedys teorie, ze Tusk to podstawiony przez NSA amerykanin ktory ma perfekcyjnie sterowac naszym krajem. Myslicie ze to prawda?

Jak dla mnie to jakiś żart.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Myślę że bardziej interesującą personą jest sikroski.

Czy ktoś potrafi sobie wyobrazić jakiegokolwiek amerykańskiego,brytyjskiego,francuskiego,niemieckiego ministra, a zwłaszcza spraw zagranicznych, który:

Studiuje w innym kraju i prosi tam o azyl polityczny? Wyobrażasz sobie amerykańskiego prezydenta, który studiował w Anglii/Niemczech/Francjii i vice versa? 

Dobra jedziemy dalej, co na wiki pisze.

Pod przykrywką pracy w *brytyjskiej gazecie*  "zaprzyjaźnia się z Mudzahedinami"

Zostaje zwerbowany do amerykańskiej *gazety* (konflikt w Angoli)

Zostaje członkiem EAI. której głównym celem jest (Statutową misją organizacji jest „obrona zasad i poprawa instytucji służących amerykańskiej wolności i demokratycznemu kapitalizmowi)

No i teraz pytanie za 100 punktów. Czyje interesy prezentuje minister spraw zagranicznych z taką historia?

Polski, Wielkiej Brytanii, czy USA?

ROP - wiceminister obrony narodowej
AWS-UW - wiceministrem spraw zagranicznych
SLD - minister obrony narodowej
PIS - minister obrony narodowej
PO - minister spraw zagranicznych, kandydat na prezydenta 2010
Czy tylko ja widzę, że coś tu nie gra?
Tuskowi *ktoś* pewnie sporo zapłacił, żeby sikorski był tam gdzie jest...

PS. Już wkrótce Bronek będzie musiał odejść i kto zostanie prezydentem? Pan minister.
Gość malutki688
Opublikowano

#up

To ze studiowal za granica nie ma nic do rzeczy, w Usa i na wyspach maja najlepsze uniwersytety na swiecie, wiec juz to pozwala im na nauke w kraju ojczystym, trzeba tez wziac pod uwage to, ze bylo to juz kilkanascie kat temu czy jezzxze za PRL

Opublikowano

Myślę że bardziej interesującą personą jest sikroski.

Czy ktoś potrafi sobie wyobrazić jakiegokolwiek amerykańskiego,brytyjskiego,francuskiego,niemieckiego ministra, a zwłaszcza spraw zagranicznych, który:

Studiuje w innym kraju i prosi tam o azyl polityczny? Wyobrażasz sobie amerykańskiego prezydenta, który studiował w Anglii/Niemczech/Francjii i vice versa? 

Dobra jedziemy dalej, co na wiki pisze.

Pod przykrywką pracy w *brytyjskiej gazecie*  "zaprzyjaźnia się z Mudzahedinami"

Zostaje zwerbowany do amerykańskiej *gazety* (konflikt w Angoli)

Zostaje członkiem EAI. której głównym celem jest (Statutową misją organizacji jest „obrona zasad i poprawa instytucji służących amerykańskiej wolności i demokratycznemu kapitalizmowi)

No i teraz pytanie za 100 punktów. Czyje interesy prezentuje minister spraw zagranicznych z taką historia?

Polski, Wielkiej Brytanii, czy USA?

ROP - wiceminister obrony narodowej
AWS-UW - wiceministrem spraw zagranicznych
SLD - minister obrony narodowej
PIS - minister obrony narodowej
PO - minister spraw zagranicznych, kandydat na prezydenta 2010
Czy tylko ja widzę, że coś tu nie gra?
Tuskowi *ktoś* pewnie sporo zapłacił, żeby sikorski był tam gdzie jest...

PS. Już wkrótce Bronek będzie musiał odejść i kto zostanie prezydentem? Pan minister.

Szczerze wątpię afera taśmowa zrujnowała szanse PO na kolejny sukces.

Opublikowano

0_1_45561_Tos_dojebal__przez_alfred77.gi

Co do tematu: Głupszej teorii to chyba nie słyszałem. Nie, jednak o tym potworze Spaghetti jest jeszcze głupsza.  xD  xD

Opublikowano

To jest sarkazm oczywiście?

To że polska jest "zieloną wyspą" to nie znaczy że Polakom się dobrze wiedzie, ludzie w krajach z kryzysem mają się znacznie lepiej od Polaków których podobno kryzys ominął.

Opublikowano

Światem steruje masoneria nie ma co  tego ukrywać. Tusk w normalnym społeczeństwie zostałby powieszony za wszystko afery. 

Deus vult

Opublikowano

Ja tu jestem od spisków.

//Teoria wydaje mi się NIEPRAWDOPODOBNA.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...