Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Od administracji FunHard!

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb z miałby większą popularność? [Wiekokrotny wybór]

• Survival + Freebuild
      5
    • Jail [inaczej Prison]
      4
    • Escape [Autorski tryb]
      5
    • UltraHardcore
      1
    • MediumHardcore [Autorski tryb]
      4
    • EasyHardCore
      4
    • SkyBlock
      1
    • RPG z dodatkami Jail [Prison]
      6
    • Zwykły Survival
      3
    • Parkour [Nie jest to zwykły Parkour] [Opis poniżej]
      4
    • Pvp [Nie jest to zwykły serwer PVP] [Opis poniżej]
      8
    • Minigames [Autorskie tryby] [Opis poniżej]
      4
    • FreeBuild
      2
    • Serwer z modyfikacjami bez modyfikacji [FUCK LOGIC?!] [Opis poniżej]
      4
    • UltraHardcore z gildiami
      1
    • MediumHardCore z gildiami
      2
    • EasyHardcore z gildiami
      4
    • SkyBlock Wars [Nie mylić z minigrą] [Opis poniżej]
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosiłbym w imieniu całej administracji FunHard o wypełnieniu przez Was ankiety.

[Parkour]

Ten tryb polega na nie zwykłych mapkach do parkoura, ale w każdej chwili możesz się nauczyć jak skakać, każdy dany skok. Więc to będzie dobry tryb dla osób, które nie umieją skakać, ale dla osób, które umieją już skakać nie będzie nudno. Jest przewidzianych jakiś ponad 50 mapek dla tych osób.

[PVP]

Nie będzie to zwykły serwer PVP jedna mapka i się klep i tak dalej. Na naszym serwerze będzie to serwer ze specjalnym levelami skill'a. Kiedy zabijasz wbijasz level, jak wbijesz level możesz ulepszać swoje moce. Będą także strefy 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3 i tak dalej. Myślimy także nad specjalnymi klasami. Co o tym myślicie? Piszcie w komentarzach.

[MiniGames]

Na tym serwerze będą następujące minigry:

- BlitzSg

- Hide 'n; Seek

-Survival Games

- Berek

- Tnt Tag, Wizards

- BattleField 3 [w przyszłości może i 4 xD]

[Serwer z modyfikacjami bez modyfikacji]

Tutaj mamy do Was wielkie pytanie. Co chcieli byście na tym trybie, bo my nie mamy pojęcia xD

[SkyBlock Wars]

Tworzysz gildię, zabijasz graczy, przejmujesz wyspy, tworzysz Zakony, potem przemieniasz je w Wielkie Księstwa. Zdobywasz level odblokowujesz rzeczy, stajesz się najpotęzniejszy na serwerze i możesz mieć wpływy na cały serwer. Oczywiście do tego będzie ranking Wielkich Księstw.

To tyle od Nas. Co wy o tym myślicie?

Prosze o wypełnienie ankiety!

Pozdrawiamy Administracja FunHard.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@Dragonir119 Mam już możliwość na nim zagrać, może nie jest skończony, ale już widzę efekty ciężekiej pracy. Naprawdę tryb Pvp jest MEGA oraz polecam brać udział w losowaniu.

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

@Heiler Po pierwsze. Nie będzie gówna, serwer jest w tracie tworzenia. Chciałem Ciebię zaskoczyć, że mam ekipę techników, którzy piszą...

Po drugie. Nie mam 14 lat...

Po trzecie. Jak nie wierzysz, że serwer powstanie to się sam zaskoczysz ;)

Tyle z mojej strony i pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

@Heiler Przepraszam, ale już trochę przesadzasz... Mam techników 17+, których już dużo potrafią. Jeżeli już wiesz, że sypnie przy 20 graczach chociaż tego narazie nie wiadomo to czemu nie zatrudnisz się jako wróżbita?!

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

@Heiler Tym postem kończę rozmowę z Tobą, bo to nie ma sensu, a tylko nabijam posty. Jeżeli Ci to przeszkadza to po co czytasz? Ja poprostu chcę coś osiągnąć, a nie tylko grać i grać. A to, że pisze "Pozdrawiam Mistrz." pod każdym z postów to nie tylko, żeby sobię napisać, ale poprostu mieć swój taki "rozpoznawalny podpis", jeżeli to można tak nazwać.

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

RPG + dodatki -- frakcje typu kupieckie czy tam górnicze oraz najemnicy oraz barbarzyńcy -- takich serwerów nie ma :>

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Dziękuję Wam wszystkim za opinię. Wiemy przyjammniej jaki trybem jest zainteresowana większość osób. Jeszcze raz Wam za to dziękuję.

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

hmmm... moim zganiem to FB. Jest mało takich serwerów.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Serwery jak do tej pory są już dużo zrobione, co nie znaczy, że już niedługo otwarcie. Planujemy je tak za około miesiąca może dwóch.

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

Z checią pograłbym na serwerze RPG z dodatkami Prison i wydaje mi sie ze jakieś kilka (300) osób też ;)
Ogólnie trudno zrobić fajny serwer parkour, wiec tego tez gracze szukają.
PvP - jak najbardziej, na multi-serwery (bo chyba taki masz zamiar zrobić :))

Hardcore - [moim zdaniem] jak najbardziej ale nie na start serwera, dopiero jak sie rozkręci to dodasz, zeby na samym hardcorze grało 200+ typa.
SkyBlock Wars - intryguje mnie ten tryb, i napewno nie tylko mnie, chyba jedyny taki serwer (który powstaje?) w Polsce , bo nie spotkałem sie nawet z podobnym.
Nie dodawaj serwera minigames, sytuacja tak samo jak z hardcore, ktoś chce sobie pograć na minigames, a tu tylko on wchodzi, a potem określa ten serwer jako gówno wart.

Co do zostania administratorem: taki gimbus 14 letni jak ja nadawałby się na serwer pvp? xD

Pozdrawiam Paczeq :D

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...