Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gifty.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co wam wypadlo ze skrzynek?

Mi w pierwszym dniu Grugy nunu, Super galaxy rumble, Dryad soraka, Matador alistar i ravager nocturne.

Opublikowano

698441406244378394710.jpg

Akurat poleciały mi skiny do postaci, którymi nie gram..  :huh:  Dalsze kupowanie tych mystery giftów jak dla mnie nie ma sensu.

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Mi to:

fajne skiny do gównianych postaci

Heimerdinger jest OP, tylko trzeba nim umieć grać... sam chciałbym mieć tego Hyzmata, ale trafił mi się Heimer Po Wybuchu, a i tak zostanę przy Piltover!

Również dostałem Renegat Talon, spoko skiny, jednak ostatnio tymi postaciami nie grałem! :D

//EDIT: jest! xD dałem mamie wylosować i wybrała mi "Arcade Hecarim" <3

//EDIT2: BAUAHAHAH xD mama znowu wylosowała mi Legendarną skórkę, tym razem Nunu Bot! xD

Jak ktoś będzie chciał to mogę na potwierdzenie wysłać screena, a co mi tam! xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Jak według ciebie Heimerdinger nie jest silną i fajną postacią to polecam ci się palnąć w głowę fareksiu <_<

Mówi mi to unranked :P no offence

Nie lubie grać heimerem, więc dla mnie to gówno. Nie mówię, że jest słaby tylko taką mam ocenę o nim :)

Opublikowano

Mówi mi to unranked :P no offence

Nie lubie grać heimerem, więc dla mnie to gówno. Nie mówię, że jest słaby tylko taką mam ocenę o nim :)

wyzywasz mnie że jestem unrankedem bo co? spełniam marzenia? bo nosze spodnie? bo mam włosy? bo mam majtki? bo nie mam dywizji?

P.S nie macie po co reportować sam swoje posty reportuje :unsure:

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Mi to:

fajne skiny do gównianych postaci

Kolego nie uraź się, ale Heimer jak i garen to dobre postacie :) Heimerem trzeba pogłówkować (osobiście nie gram nim i go nie mam, ale jak ktoś ogarnie to miażdży w tym silverze przynajmniej :P), a garen złapie asysty albo kile to jest czołgiem nie do zabicia ;d

U mnie udyr z czarnym pasem :/ 

Opublikowano

Aż wkurzony jestem, jak zwykle, wylosowało mi wszystkie dostępne skiny dla Annie (oprócz tej zimowej, dla mnie najlepszej), następnie wylosowało skina dla Ashe (drugiego, jednego już miałem wcześniej) oraz jedyna w miare to Hiena Warwick.. Mowilem sobie ze nigdy wiecej na to nie ide, ale jak czytam te wszystkie wasze losy to aż łezka w oku się kręci ;//

Opublikowano

4311114063403901127386.jpg

Niektóre są stare i kupowane dla kogoś ode mnie albo odwrotnie. Jednak to także są mystery gifty ;f

Ogólnie jestem zadowolony w końcu Ryze który najbardziej mi się podoba oraz Jax także który mi się najbardziej podoba. W dodatku lubię te postacie :D

Jedynie współczuję @~Bardas~owi... (Choć ten Mundo jest fajny)

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Ziggs szalony naukowiec, Olimpijski Twitch (splashart brzydki ale lqdny w grze i rycerska kayle (W pazdzierniku dostalem aether wings ;-;)

Opublikowano

Arktyczna Caitlyn i jestem mega zadowolony, bo moim zdaniem jest to najlepszy skin do niej i chciałem go kupić wcześniej! =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...