Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna pomoc w grze

crashwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem jaki dać temat to napisałem taki bo mam parę pytań:
1.Czy jest jeszcze możliwość zdobycia konta premium czy zostały konta free i legendary, jeżeli jest to jak najtaniej można je zdobyć.

2.Mam problem z postaciami, znikają mi. Jak zaczynałem grać to zrobiłem postać i miała chyba 16 lvl. Zrobiłem sobie przerwę po czym ściągnąłem dc na nowo z jakiejś strony i tamtej postaci już nie było więc zrobiłem na nowo tylko że z tym launcherem było coś nie tak bo często nie dało się wejść do gry dlatego ściągnąłem go z oficjalnej strony (wcześniej nie mogłem) i moja postać znowu zniknęła ale za to pojawiła się ta pierwsza. Usunąłem ją i stworzyłem nową na której wbiłem 30 lvl i zrobiłem sobie przerwę na około miesiąc i teraz było jakieś przeniesienie konta czy coś w tym stylu i moja postać znowu zniknęła. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi bo zmieniłem teraz konto i nie chcę żeby znowu mi się coś stało z postacią.

3.Kolejny problem dotyczy zmiany serwera. Z powodu konta free mam bardzo małą ilość postaci dlatego zmieniam co jakiś czas serwer żeby pograć inną tyle tylko że na liście mam np 3/2 postaci z czego 1 jest z drugiego serwera. Trochę to wkurza bo żeby to naprawić muszę usuwać ustawienia gry.

4.W misji gdzie trzeba pokonać deathstroke zdobywa się deathstroke's menacing bandolier a ja nie dostałem pomimo tego że przeszedłem misję 3 razy. To czy się dostanie to jest losowe czy po prostu miałem pecha?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

rozumiem, ze pytania dotycza serwerow PC - niestety nie pomoge w odpowiedzi na wszystkie pytania.

1. konto premium zdobywasz robiac zakupy za 5$ (nie wazne co kupisz - dlc, postac do legend, replay badges). nie ma zadnego ograniczenia jezeli chodzi o ilosc kont free/premium/legendary w grze

2. nie wiem od czego to zalezy - moze grales na serwerze EU, a potem przeniosles sie na serwer US. sa to osobne serwery i nie ma migracji kont pomiedzy nimi - moze to jest przyczyna znikajacych postaci

3. jak bedziesz mial konto premium to bedziesz mial dostep do 6 charakterow. napisales ze poznajesz te postacie i grasz nimi do ktoregos levelu. moze po prostu skup sie na jednej i ja rozwijaj dalej? po osiagnieciu 30levelu zacznij robic alerty, duosy, challange zeby zbierac marks of triumph na lepsza zbroje.

4. dropy sa losowe - moze dostaniesz nastepnym razem jak wejdziesz do tej instancji. zeby ja powtorzyc nie musisz miec aktywnej misji - po prostu wejdz na teleport przed budynkiem i zrob ja jeszcze raz. tego typu misje resetuja sie co kilka/kilkanascie minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...